Tarifa especial en els màsters i cursos de postgrau i descompte en formació continuada per a l'antic alumnat

02/09/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Programa AlumniSAUJI, l'Oficina d'Estudis i la Fundació Universitat-Empresa (FUE-UJI) col·laboren un any més per oferir als membres de la categoria Premium del programa d’antics alumnes i amics i amigues de l’UJI avantatges econòmics en el postgrau propi i la formació continuada. L’objectiu de la Universitat Jaume I amb aquest avantatge és fer valdre els membres Premium, oferint-los serveis exclusius i de qualitat en formació continuada i incrementar la notorietat de la formació de postgrau propi entre ells.

 

Màsters propis i cursos d'especialista i expert/a

Dos places per màster propi, curs d’especialització i d’expert/a amb una reducció del 3% de la matrícula. Aquesta reducció suposa entre 20 i 200 € menys per a l’alumnat. Per accedir a aquest avantatge caldrà tenir tres mesos d’antiguitat en aquesta categoria.

La Universitat Jaume I presenta per al curs 2020/2021 una oferta àmplia i diferenciada amb 42 màsters universitaris, 21 programes de doctorat i una àmplia oferta de postgrau propi composta per 20 màsters propis, 9 cursos d’especialització i 24 cursos d’expert/a, on en un 90% dels casos s’aplica la tarifa especial. Els estudis propis de postgrau són ensenyaments destinats a la formació i especialització de titulats universitaris oficials. Aquests estudis tenen un enfocament predominantment pràctic, especialitzat i basat en les necessitats del mercat laboral.

Informació i requisits

Cursos de formació continuada

Els estudis de formació continuada estan oberts a totes les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements, sense necessitat que tinguen titulació, i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. Les condicions d’accés seran determinades per l’òrgan que propose l’estudi.

En alguns cursos hi ha preus especials per a determinats col·lectius de la comunitat universitària, com ara l'estudiantat o els membres d'AlumniSAUJI Premium. Us avancem els que ja han confirmat un preu especial per al curs 2020/21:

Llistat complet de cursos de formació continuada del curs 2020/21

 

Més informació: alumnisauji.uji.es / https://www.uji.es/serveis/ode/propis / www.fue.uji.es/postgrado / alumnisauji@uji.es 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI