AlumniSAUJI porta els millors formatges del món a la Llotja del Cànem

Última modificació: 31/01/2018 | Font: AlumniSAUJI

No sabem si és cert això que diuen que no hi ha dos formatges iguals, però el que sí podem assegurar és que els formatges de Catí són uns dels millors del món. Reconeguts amb nombrosos premis, entre els que s'inclouen diversos ors als World Cheese AwardsLactium, els formatges de Catí són un distintiu del nostre territori, el clima i la vegetació del qual influeixen en la seua textura i sabor. 

El proper divendres 16 de febrer a les 18.30 hores a la Llotja del Cànem degustarem formatges ecològics d'ovella i cabra del Maestrat: tendre, semi-curat, curat pasteuritzat o de llet crua, al romer i amb trufa acompanyats de panellets, poma, aigua de L'Avellá i vi de Les Useres. També descobrirem com ha de ser la seua conservació a casa (segons tipus de corfa, maduració, si són sencers o cunyes, si són frescs...) i el consum i maridació per tal de gaudir de tot el seu sabor i matisos. 

L’últim tast d’ «Aromes de la terra» serà el 23 de març amb cerveses Montmirà de L’Alcora.

La inscripció ja està oberta i es pot realitzar per via online a http://inscripcio.uji.es o por correo electrónico a alumnisauji@uji.es. Les activitats estan obertes a la societat en general, tot i que els membres AlumniSAUJI Premium i altres col·lectius vinculats al programa gaudeixen d’avantatges econòmics. 

Preus:
Públic general: 28 € 
AlumniSAUJI Premium i estudiantat UJI: 21 €

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16