Iniciació a la pràctica del Mindfulness

03/11/2020 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir
Si desitges iniciar-te en la pràctica del Mindfulness i aprendre a gestionar millor el teu estrès de la vida quotidiana, uneix-te a aquest grup de pràctica de Mosaic Psicologia.  
 
Durada: 4 mesos (12 sessions)
Calendari:  dimecres 18, 25 de novembre; 2, 9, 16 de desembre; 13, 20, 27 de gener i 3, 10, 17 i 24 de febrer. 
Horari: de 18.00 a 19.00 hores
Preu: 180 € públic general; 165€ AlumniSAUJI Premium
Places: 12 (grup mínim de 10 persones)
Info i inscripcions: mosaicocastellon@gmail.com o 651 093 102
 

Sobre Mosaico Psicología y Mindfulness...

Els meus grups es caracteritzen per la proximitat, la professionalitat i l'espontaneïtat; tres ingredients perfectes per a una experiència que resulta un gran aprenentatge i que sol deixar a la gent amb ganes de continuar. Oferisc un espai per a aprendre a parar, a respirar, per a enfocar les coses d'una altra manera, per a guanyar en salut, per a reforçar la memòria de peix que tenim alguns i concentrar-nos més i millor, per a acceptar en comptes de resignar-nos, per a preocupar-nos menys i soltar el passat que ja no està o el futur que no ha arribat...per a viure el present, ací i ara! 
 

♦ Sobre el format EN LÍNIA...

Què es necessita? Necessitaràs un racó de la casa tranquil, on pugues estar sol o sola, sense soroll de fons ni interrupcions, on tingues o instal·les una superfície (taula, escriptori) per a donar-te suport i escriure; també una tauleta o ordinador, paper i boli i una cadira còmoda per a asseure't.

Com podré fer les sessions? Necessites una bona connexió a Internet, i que la teua tauleta o ordinador tinga altaveus i micròfon (normalment ja van integrats o si no, poden ser externs o uns auriculars amb micròfon). També serà necessari que tingues un compte de correu electrònic en Gmail, ja que ens connectarem pel Google Meet (una plataforma de videoconferències gratuïta). Jo enviaré l'enllaç al teu correu electrònic, no és necessari descarregar o instal·lar cap aplicació ni programa, ni tenir majors coneixements d'informàtica. 

Serà fred i impersonal? No, en absolut! Jo no sóc així i la meua manera de treballar és la mateixa en el centre que a través d'una pantalla. Parlarem, meditarem, riurem i connectarem igualment! 

I com seran les explicacions i el material? Seran en la mateixa pantalla de l'ordinador: jo compartiré la meua pantalla i us eixirà en la vostra les imatges o textos que us vulga mostrar. I el material per al treball entre sessions, o els resums que lliure d'aquestes, us els enviaré al correu electrònic i podreu guardar-lo o imprimir-lo. 

Si em perd alguna sessió què passa? No passa res; jo solc enviar igualment el material i el treball, igual que les meditacions, amb la qual cosa t'arribarà i podràs continuar avançant, i o bé podem tenir un contacte telefònic per a posar-te al dia i explicar-te el que t'has perdut, o t'enviaré un àudio amb aquesta explicació perquè ho escoltes quan pugues. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI