Webinar: Com ens ajuden les noves tecnologies al nostre dia a dia? Robòtica i programari, els nostres nous companys de vida Formació AlumniSAUJI

04/11/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 25 de novembre de 2021
Acte: webinari
Títol: Com ens ajuden les noves tecnologies al nostre dia a dia? Robòtica i programari, els nostres nous companys de vida
Lloc: virtual (a través de la plataforma Google Meet)
Hora: 18 hores
Entitat: programa AlumniSAUJI
Breu descripció:  Cada dia estem més acostumats a conviure amb aplicacions, robots i sistemes automàtics, que de manera gradual però constant es van fent lloc en la nostra quotidianitat, però ¿de veritat sabem com és el potencial d'aquestes noves tecnologies?  ¿Arribem a utilitzar tots els recursos que posen al nostre abast?

En aquest webinar es pretén contextualitzar el paper de la robòtica i del programari en la societat actual, quin lloc ocupa i cap a on avança en àmbits domèstics i laborals des d'una perspectiva senzilla i familiar.  
A més, veurem exemples reals en els quals aquests sistemes estan facilitant el nostre dia a dia tant a nivell personal com professional. Per això, no sols farem un llistat dels avantatges que suposa la integració de les noves tecnologies tant en el treball com en la nostra vida pesonal, sinó que veurem la importància d'aprofitar i incorporar aquests avanços a la nostra formació i fins i tot a la nostra manera d'abordar certes situacions. 

Més informació

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI