Guia del graduat i la graduada

22/07/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enhorabona! Ja heu finalitzat els vostres estudis universitaris i anem a celebrar-ho! I com ho fem?

 • Qui pot participar?:  Els alumnes que hagin superat tots els crèdits per finalitzar els seus estudis universitaris.
  Els dubtes sobre alumnes no inclusos són resolts per la la direcció del centre.
   
 • Confirmeu la vostra assistència o absència per correu electrònic:  Unes setmanes abans de la celebració de l’acte rebreu un correu electrònic, al vostre usuari corporatiu (al000000@uji.es), on se us convida al mateix. Heu de confirmar la vostra assistència o excusar la vostra absència mitjançant un formulari que hi trobareu al mateix correu. És necessari per poder participar-hi!
   
 • No oblideu confirmar quants familiars i/o amics us acompanyaran!.Cada alumne que confirme la seua assistència té assegurada un màxim de DUES entrades per a familiars i/o amics. Us arribaran  per correu electrònic uns dies després d'haver confirmat la vostra assistència. Sabem que enguany no podem oferir-vos les entrades que ens agradaria per causa de les limitacions d'aforament. No obstant, l'acte es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de la Universitat. 
   
 • Quin tipus de vestimenta és la més adequada?. No s'exigeix vestir d'etiqueta ni complir un determinat protocol, una vestimenta formal és el més convenient
   
 • Vingueu amb prou temps d’antelació abans  comence l’acte: A tots els graduats i graduades se us convocarà 30 minuts abans del començament de l’acte. D’aquesta manera us identificareu a les zones habilitades (sols poden participar a l’acte de graduació l’alumnat que haja confirmat la seua assistència).
  Es prega màxima puntualitat ja que el termini d'identificació finalitzarà 15 minuts abans de començar l'acte. Els alumnes que arriben més tard d'aquesta hora no hi podran participar a l'acte. 
  Els familiars i/o amics que us acompanyen passaran directament a la Sala Principal del Paranimf.
   
 • Estigues atent a la formació de la comitiva: 10 minuts abans de l’hora oficial de començament de l’acte es formarà la comitiva. Els graduats compondreu una fila de dues persones ordenada de manera alfabètica. Amb aquesta ordenació entrareu a la Sala Principal del Paranimf i seureu al lloc reservat per als graduats i graduades.
   
 • Comença l'acte: L’acte comença amb la benvinguda de la taula presidencial. Una vegada que tots els membres ocupen els seus llocs, serà el moment del parlament de l'alumne representant i del padrí de l'acte. 
   
 • Continuem amb l'imposició de beques: una vegada finalitzat aquest parlaments tindrà lloc l'imposició de beques a l'escenari a tots els i les alumnes alumnes que han superat els seus estudis durant els curs acadèmic. Enguany a causa de les mesures de seguretat que hem de mantindre pel COVID-19, les beques les tindreu a la vostra disposició a l'entrada del Paranimf i us les haureu de col·locar cadascú de vosaltres. D'aquesta manera, l'acte d'imposició de beques es limitarà a pujar a l'escenari en l'ordre que us indicarem i fer-vos una fotografia amb els membres de la taula presidencial. 
   
 • Açò s’acaba...cloenda de l’acte: Després de pronunciar tots els parlaments, sona el Gaudeamus Igitur, l’himne de la Universitat. Conjuntament, la presidència, els graduats i les graduades, amics i familiars s’alcen per cantar-lo a l'uníson. Una vegada finalitza, la presidència conclou l’acte
   
 • Arriba l’estona de les fotografies oficials: Mentre els vostres familiars i amics abandonen la sala (per la part superior del Paranimf) els graduats i graduades heu d’esperar-vos als vostres seients. Per a respectar les mesures de seguretat, enguany les fotografies de grup es realitzaran amb els graduats i graduades als vostres seients. Totes les fotografies realitzades durant l'acte es penjaran a aquesta pàgina (secció material audiovisual) perquè us les pugueu descarregar. Recordeu que tot l'acte es grava, i que aquest vídeo també es fica a la vostra disposició.
   
 • Fotografies familiars: Tan prompte com us feu la fotografia de grup ja podeu abandonar la sala per la part superior de la Sala. Els vostres familiars us esperaran a l'exterior del Paranimf. Entenem que tingueu ganes de saludar-vosi fer-vos fotografies, és normal. Però hem de demanar-vos a vosaltres i als vostres acompanyants que mantingueu en tot moment les distàncies de seguretat entre unitats no convivents. Som conscients que molts de vosaltres ja esteu vacunats, però també sabeu perfectament les conseqüències que pot tindre aquest virus. D'altra banda, també volem donar a l'exterior de la comunitat universitària una bona imatge de la Universitat, que a més a més és la real, i no seria correcte que compartireu fotografies vostres per les xarxes socials amb moltes persones juntes sense els mínims que demana la normativa. Estem segurs que compreneu la singularitat d'aquest moment i sabreu transmetre als vostres acompanyants aquesta situació. 
   
 • No oblideu divertir-vos! Amb aquesta finalitat, des de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, hem preparat els actes de graduació... per tant queda terminantment prohibit no somriure. Gaudiu!
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI