Guia del graduat i la graduada

04/10/2018 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enhorabona! Ja heu finalitzat els vostres estudis universitaris i anem a celebrar-ho! I com ho fem?

 • Qui pot participar?:  Els alumnes que hagin superat tots els crèdits per finalitzar els seus estudis universitaris durant el curs acadèmic 2017-2018. 
  Els dubtes sobre alumnes no inclusos són resolts per la Escola
   
 • Confirmeu la vostra assistència o absència per correu electrònic:  Unes setmanes abans de la celebració de l’acte rebreu un correu electrònic, al vostre usuari corporatiu (al000000@uji.es) o al correu privat que en el moment de la matrícula vau aportar a la Universitat, on se us convida al mateix. Heu de confirmar la vostra assistència o excusar la vostra absència mitjançant un formulari que hi trobareu al mateix correu. És necessari per poder participar-hi!
  Fins que no s'hagi efectuat el pagament de 5€ per alumne no serà efectiva la confirmació d'assistència. Aquest import va destinant a col·laborar en les despeses de l'acte com són la compra de les beques i el piscolabis per als alumnes i familiars. Una vegada efectuat el pagament no serà possible la devolució del mateix encara que finalment l'alumne no puga assistir, per aquest motiu, no formalitzeu la vostra assistència fins que esteu segurs que vindreu.  
   
 • No oblideu confirmar quants familiars i/o amics us acompanyaran!. Cada alumne que confirme la seua assistència té assegurat un màxim de dues entrades per a familiars i/o amics, que rebrà per via electrònica tan prompte corrobem que totes les dades del formulari són correctes i s'ha efectuat el pagament de 5€ per participar-hi. 
 • Quin tipus de vestimenta és la més adequada?. No s'exigeix vestir d'etiqueta ni complir un determinat protocol, una vestimenta formal és el més convenient
   
 • Vingueu amb prou temps d’antel·lació abans  comence l’acte: A tots els graduats i graduades se us convocarà 30 minuts abans del començament de l’acte. D’aquesta manera us identificareu a les zones habilitades (sols poden participar a l’acte de graduació l’alumnat que haja confirmat la seua assistència).
  Es prega màxima puntualitat ja que el termini d'identificació finalitzarà 10 minuts abans de començar l'acte. Els alumnes que arriben més tard d'aquesta hora no hi podran participar a l'acte. 
  Els familiars i/o amics que us acompanyen passaran directament a la Sala Principal del Paranimf.
   
 • Estigues atent a la formació de la comitiva: 10 minuts abans de l’hora oficial de començament de l’acte es formarà la comitiva. Els graduats compondreu una fila de dues persones ordenada de manera alfabètica. Amb aquesta ordenació entrareu a la Sala Principal del Paranimf i seureu al lloc reservat per als graduats i graduades.
   
 • Comença l'acte: L’acte comença amb la benvinguda de la taula presidencial. Una vegada que tots els membres ocupen els seus llocs, serà el moment del parlament de l'alumne representant i del padrí de l'acte. 
   
 • Continuem amb l'imposició de beques: una vegada finalitzat aquest parlaments tindrà lloc l'imposició de beques a l'escenari a tots els i les alumnes alumnes que han superat els seus estudis durant els curs acadèmic. 
   
 • Açò s’acaba...cloenda de l’acte: Després de pronunciar tots els parlaments, sona el Gaudeamus Igitur, l’himne de la Universitat. Conjuntament, la presidència, els graduats i les graduades, amics i familiars s’alcen per cantar-lo a l'uníson. Una vegada finalitza, la presidència conclou l’acte
   
 • Arriba l’estona de les fotografies oficials: Mentre els vostres familiars i amics abandonen la sala (per la part superior del Paranimf) els graduats i graduades heu d’esperar-vos per poder fer les fotos oficials de grup. Aquestes fotografies es realitzaran per grau, i en aquells graus on hi ha diversos grups, per aquests mateixos grups.Totes les fotografies realitzades durant l'acte es penjaran a aquesta pàgina (secció material audiovisual) perquè us les pugueu descarregar. Recordeu que tot el acte es grava, i que aquest vídeo també es fica a la vostra disposició.
   
 • Ara sí... Photocall!: Tan prompte com us feu la fotografia de grup ja podeu abandonar la sala per la part superior de la Sala. A l’eixida us trobareu amb un photocall perquè pugueu fer-vos totes les fotografies que vulgueu de manera particular amb els vostres amics, familiars i/o professors. No oblideu afegir el hastag #graduacionsUJI a les vostres publicacions així us podreu veure les imatges de tots els vostres companys i companyes amb major facilitat!.
   
 • No oblideu divertir-vos! Amb aquesta finalitat, des del Programa AlumniSAUJI, hem preparat els actes de graduació... per tant queda terminantment prohibit no somriure. Gaudiu!
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI