Guia del graduat i la graduada

22/10/2015 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enhorabona! Ja heu finalitzat els vostres estudis universitaris i anem a celebrar-ho! I com ho fem?

 • Qui pot participar?:  Els alumnes que hagin superat tots els crèdits per finalitzar els seus estudis universitaris durant el curs acadèmic 2014-2015 de les titulacions de grau i llicenciatura.
   
 • Confirmeu la vostra assistència o absència per correu electrònic:  Unes setmanes abans de la celebració de l’acte rebreu un correu electrònic, al vostre usuari corporatiu (al000000@uji.es) o al correu privat que en el moment de la matrícula vau aportar a la Universitat, on se us convida al mateix. Heu de confirmar la vostra assistència o excusar la vostra absència mitjançant un formulari que hi trobareu al mateix correu.
   
 • No oblideu confirmar quants familiars i/o amics us acompanyaran! . A la invitació que rebre per correu electrònic heu de confirmar quantes persones us hi acompanyaran. Per cadascuna d’elles us arribarà una invitació (fins un màxim establert). Sols hi ha que aportar el nombre, no és necessari comunicar els seus noms. L’aforament és limitat, per tant, sols us podem garantir la presència dels familiars confirmats. Si queden places lliures seran de lliure accés fins el màxim de capacitat del Paranimf.
 • Important: valideu les invitacions. És necessari validar (encunyar) les invitacions abans d'accedir al recinte. Trobareu un espai habilitat per aquest fi a l'exterior del Paranimf  junt a la taquilla. Amb la invitació encunyada ja poden accedir a la Sala principal del Paranimf quan s'obriguen les portes.
   
 • Quin tipus de vestimenta és la més adequada?. No s'exigeix vestir d'etiqueta ni complir un determinat protocol, una vestimenta formal és el més convenient
   
 • Vingueu amb prou temps d’antel·lació abans  comence l’acte: A tots els graduats i graduades se us convocarà entre 45 i 30 minuts abans comence de l’acte. D’aquesta manera us identificareu a les zones habilitades (sols poden participar a l’acte de graduació l’alumnat que haja confirmat la seua assistència) i se us imposarà la beca del vostre grau (aquesta beca us la proporciona la Universitat i no heu de tornar-la una vegada finalitze l’acte).
  Es prega màxima puntualitat ja que el termini d'identificació finalitzarà 10 minuts abans de començar l'acte. Els alumnes que arriben més tard d'aquesta hora no hi podran participar a l'acte. 
  Els familiars i/o amics que us acompanyen passaran directament a la Sala Principal del Paranimf.
   
 • Estigues atent a la formació de la comitiva: 10 minuts abans de l’hora oficial de començament de l’acte es formarà la comitiva. Els graduats compondreu una fila de dues persones ordenada de manera alfabètica. Amb aquesta ordenació entrareu a la Sala Principal del Paranimf i seureu al lloc reservat per als graduats i graduades.
   
 • Comença l’entrega de diplomes: L’acte comença amb la benvinguda de la taula presidencial. Una vegada que tots els membres ocupen els seus llocs, el secretari/a de la facultat nomenarà un a un cadascú dels graduats i graduades, en el mateix ordre que heu entrat a la saló.
  D’aquesta manera pujareu a l’escenari per la part dreta, recollireu el diploma de ma de la presidència i baixareu per part esquerra.
   
 • Moment dels parlaments: una vegada finalitzada l’entrega de diplomes ve el moment dels parlaments. Alumnat, padrí/madrina, i presidència s’adreçaran a tots vosaltres per donar-vos unes paraules d’enhorabona pels mèrits aconseguits.
   
 • Açò s’acaba...cloenda de l’acte: Després de pronunciar tots els parlaments, sona el Gaudeamus Igitur, l’himne de la Universitat. Conjuntament, la presidència, els graduats i les graduades, amics i familiars s’alcen per cantar-lo a l'uníson. Una vegada finalitza, la presidència conclou l’acte
   
 • Arriba l’estona de les fotografies oficials: Mentre els vostres familiars i amics abandonen la sala (per la part superior del Paranimf) els graduats i graduades heu d’esperar-vos per poder fer les fotos oficials de grup. Aquestes fotografies es realitzaran per grau, i en aquells graus on hi ha diversos grups, per aquests mateixos grups. Les fotografies es penjaran a aquesta pàgina (secció material audiovisual) perquè us les pugueu descarregar. Recordeu que tot el acte es grava, i que aquest vídeo també es fica a la vostra disposició.
   
 • Ara sí... Photocall!: Tan prompte com us feu la fotografia de grup ja podeu abandonar la sala per la part posterior. A l’eixida us trobareu amb un photocall perquè pugueu fer-vos totes les fotografies que vulgueu de manera particular amb els vostres amics, familiars i/o professors. No oblideu afegir el hastag #graduacionsUJI a les vostres publicacions així us podreu veure les imatges de tots els vostres companys i companyes amb major facilitat!.
   
 • No oblideu divertir-vos! Amb aquesta finalitat, des del Programa AlumniSAUJI, hem preparat els actes de graduació... per tant queda terminantment prohibit no somriure. Gaudeix!
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI