Curs per a promocionar la donació de sang i med·ula (0,5 crèdit)

28/03/2024 | Pla UJI de salut integral
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La donació de sang és un acte necessari per a aconseguir disposar de components sanguinis, imprescindibles per al bon funcionament dels hospitals. La transfusió de components sanguinis és fonamental per al tractament de diferents patologies i atès que avui dia la sang no es pot fabricar, únicament és possible obtenir-la a partir de la donació voluntària.

Per això, en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, aquest curs cerca informar sobre la importància de la donació de sang i sobre el procés de la transfusió, així com donar a conèixer com s'organitza i difon una col·lecta de donació de sang. També es parlarà de la importància de la donació de medul·la.

Com es farà? es desenvoluparà una part teòrica en la qual es reflexionarà sobre els continguts bàsics i una altra més aplicada en la qual l'estudiantat participarà en les col·lectes que es realitzaran en la Universitat, dinamitzant i animant en la comunitat universitària a la donació. 

Duració? 10 hores

Quan? caldrà fer una sessió teòrica el dia 16 o 17 d'octubre  (9 a 14h) i una part pràctica a desenvolupar en el marc de les col·lectes de donació de sang realitzades al campus universitari.  Aquesta part es concretarà en el curs.

Gratuït.

Convalidable per 0,5 crèdits.

Si tens interès inscriu-te ací.

Informació proporcionada per: Pla UJI de salut integral