Aliments que transformen el mon (1 crèdit)

20/09/2024 | VES
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Objectius

Contribuir a formar a la comunitat universitària sobre la importància del foment d'una nova cultura alimentaria basada en la sobirania alimentària i en la consecució dels ODS. Donant reconeixement a les aportacions de les dones com a productors locals a la província de Castellò, així com identificar les afectacions locals i globals que porta un sistema alimentari industrialitzat, versus un sistema d'alimentació de proximitat i de producció agroecològica.

Continguts

Impactes sobre l'alimentació en el món
Conceptes bàsics sobre agroecologia
Costos ocults dels aliments
De què ens alimentem
Ecofeminismes i economies transformadores
Coneixerem a productores i productors de la província de Castelló, els qui ens comptaran sobre els seus projectes productius.

Dirigit a

Estudiantat

Modalitat

Presencial

Dies

15, 21 i 29 d'Octubre

Hora

10 a 14h

Lloc

Sala de Graus (Facultat ciencies humanes i socials)

Duració

20 hores

Professorat

ONGD Pankara i Fundació Cívica Novessendes

Enllaç d’inscripció

Clic ací

Avaluació

Serà necessari acudir al 80% del curs i realitzar les activitats d'avaluació.

Certificats

Per obtindre el certificat, cal assistir, com a mínim, al 80% de les hores del curs i fer les activitats d'avaluació.
Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable