Sexualitat

30/06/2023 | Pla UJI de salut integral
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una sexualitat positiva o una bona salut sexual, com especifica l'Organització Mundial de la Salut, no sols es basa en l'absència de malaltia d'origen físic o psicològic sinó que es tracta d'un benestar físic, mental i social relacionat amb la sexualitat. Així doncs, la sexualitat no es redueix als genitals o les pràctiques sexuals,sinó que inclou moltes altres dimensions com la psicològica o la social.

El foment de la sexualitat positiva i la lluita per mantindre els drets sexuals i reproductius té com a pilar important l'accés a la informació i l'educació. En l'UJI, trobaràs recursos i accions d'alfabetització en salut sexual per a promoure el benestar sexual, previndre problemes associats al desenvolupament psicosexual o, en cas que siga necessari, buscar ajuda terapèutica.
 

Recursos Veure'n més
Recurs d'imatge comocuidarse index

Consells per a cuidar la sexualitat

Consells que poden ser duts a terme per a gaudir d'una bona salut sexual

Recurs d'imatge erotismo-literatura index

«El erotismo en la Literatura». Santiago Posteguillo

Santiago Posteguillo introdueix diversos temes sobre la literatura eròtica, la seua història, gènere o quin tipus de novel·les formen part d'això.

Recurs d'imatge radio-vih-crisnai index

VOX UJI Radi - "Sobre el VIH" de la mà de Cristina Giménez i Naiara Martínez

Cristina Giménez i Naiara Martínez conversen sobre l'estat del VIH en l'actualitat en el programa de “A propòsit de salut”

Veure'n més
Informació proporcionada per: Pla UJI de salut integral
Recurs d'imatge accio megabanner1

Cuidar la teua salut sexual a l'UJI