Benestar emocional

30/06/2023 | Pla UJI de salut integral
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El benestar emocional és, segons l'Organització Mundial de la Salut, l'estat d'ànim en el qual les persones ens adonem d'aquelles aptituds que posseïm i mitjançant les quals ens sentim capaces d'afrontar les pressions quotidianes de la vida, treballar de manera productiva i contribuir comunitàriament. D'aquesta manera, apreciem que en el benestar emocional influeixen aspectes molt diversos relacionats amb la salut mental i el nostre entorn social, relacionant-se directament amb els nostres estils de vida.

En l'UJI, pots trobar diferents recursos i activitats per a saber com potenciar el teu benestar i resiliència emocional, reforçant diferents competències socioemocionals, a més d'identificar si et fa falta alguna ajuda professional.
 

Recursos Veure'n més
Atenció plena atencio-plena index

Atenció plena

A través d'aquests vídeos podràs conèixer més de prop en què consisteix la pràctica de l'atenció plena, una eina de autoexploración que ens ajuda a ser més conscients del que està succeint en el present, des de l'acceptació i el compromís.

Recurs d'imatge itinerari index

Itinerari de detecció, derivació i acompanyament a la salut mental

Saps qui pot assessorar-te? Compartir els teus problemes i el teu malestar et pot ajudar. Si ho necessites, recorda que sempre pots demanar ajuda.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Pla UJI de salut integral
Recurs d'imatge accio accion_campus

Cuida el teu benestar emocional a l'UJI