Activitat física

30/06/2023 | Pla UJI de salut integral
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Organització Mundial de la Salut recomana realitzar, a la setmana, entre 150 i 300 minuts d'activitat física aeròbica moderada a la setmana, a més d'activitats que permeten enfortir els nostres músculs. 

L'activitat física, contrària al sedentarisme, és un aspecte de vital importància en la promoció i manteniment d'estil de vida saludable. S'ha demostrat que l'activitat física influeix directament en la salut de les persones, no únicament en la part física, prevenint malalties o ajudant a la millora d'algunes d'elles, sinó també en la salut mental. La influència amb la resta d'hàbits de vida saludable és recíproca ja que la seua relació amb l'alimentació, la salut laboral o la sexualitat és bidireccional, és a dir, la cura d'una afavoreix a l'altre.

Sent conscient de la seua importància, l'UJI posa a la disposició de la comunitat universitària diversos espais en els quals poder practicar activitat física i activitats mitjançant els quals podràs millorar els teus coneixements i habilitats.
 

Recursos Veure'n més
Recurs d'imatge videocharla index

«Decàleg per a potenciar la salut mental des d'una psicologia de l'esport de qualitat». David Peris

David Peris, president de la ESFE, parla de les eines i estratègies que, des de la psicologia, afavoreixen el bon funcionament i la salut mental en els esportistes d'alt rendiment.

Recurs d'imatge campus-saludable index

Campus Saludable

Campus Saludable no és cap mena de targeta que pugues contractar al Servei d'Esports. Es tracta d'un paquet de salut que la universitat posa al teu abast només pel fet de ser estudiant, personal tècnic de gestio i administració i serveis (PTGAS) o personal docent investigador (PDI) de l'UJI i sempre de manera gratuïta. Al tindre qualsevol d'aquests vincles en vigor (estudiant, PTGAS o PDI) el teu carnet universitari et permetrà accedir a les instal·lacions esportives d'aire lliure i utilitzar les pistes d'atletisme, gimnàs exterior de cal·listènia, boulder, així com reservar els camps de futbol, pista de patinatge, pistes de vòlei platja, de bàsquet o futbol sala sempre gratuïtament.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Pla UJI de salut integral
Recurs d'imatge accio accion_servei

Cuida l'activitat fisica a l'UJI