Objectius:
-Elaborar menús saludables, de manera senzilla i per a tota la setmana.
-Organitzar la llista de la compra arran del menú planificat.
-Aprendre a fer una compra saludable, mitjançant al lectura dels etiquetatges.
-Conéixer els millors mètodes de cuinar, emmagatzemar i envasar aliments.
-Tindre eines en situacions de poc temps per a cuinar, elaborar menús.
Continguts:
En el curs s'abordaran continguts relatius al procés que implica fer una compra que ens permeta tant tindre opcions saludable entre hores, els ingredients adequats per a elaborar un menú equilibrat, una bona organització i plantejament adequat del menú de la setmana, perquè seran claus per a aconseguir dur a terme un bon pla d'alimentació setmanal.
Modalitat: presencial
Data: 12, 14, 21 i 26 de març
Hora: de 15 a 16:30h
Lloc: TD1103AA (ESTCE)
Duració: 6 hores
Professorat: Raquel Casares (nutricionista)
Termini inscripció: del 8 de febrer fins al 28 de febrer
Si tens interès inscriu-te ací.