Curs "Alimentació saludable, de la compra al treball"

13/02/2024 | Pla UJI de salut integral
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Objectius:

-Elaborar menús saludables, de manera senzilla i per a tota la setmana.
-Organitzar la llista de la compra arran del menú planificat.
-Aprendre a fer una compra saludable, mitjançant al lectura dels etiquetatges.
-Conéixer els millors mètodes de cuinar, emmagatzemar i envasar aliments.
-Tindre eines en situacions de poc temps per a cuinar, elaborar menús.

Continguts:

En el curs s'abordaran continguts relatius al procés que implica fer una compra que ens permeta tant tindre opcions saludable entre hores, els ingredients adequats per a elaborar un menú equilibrat, una bona organització i plantejament adequat del menú de la setmana, perquè seran claus per a aconseguir dur a terme un bon pla d'alimentació setmanal.

Modalitat: presencial

Data: 12, 14, 21 i 26 de març

Hora: de 15 a 16:30h

Lloc: TD1103AA (ESTCE)

Duració: 6 hores

Professorat: Raquel Casares (nutricionista)

Termini inscripció: del 8 de febrer fins al 28 de febrer

Si tens interès inscriu-te ací.

Informació proporcionada per: Pla UJI de salut integral