Descobreix l'UJI

10/09/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló és un centre públic d'ensenyament superior i de recerca, creat l'any 1991, que persegueix el desenvolupament social, econòmic i cultural de la societat del seu entorn a través de la creació i transmissió de coneixements .

La Universitat Jaume I és la universitat del nord de la Comunitat Valenciana i l'única universitat pública de la província de Castelló.

La Universitat Jaume I imparteix actualment 32 titulacions de grau, 41 màsters universitaris oficials, 22 doctorats, 21 màsters propis i 32 cursos d'especialització. L'UJI compta anualment amb aproximadament 14.000 estudiants, un volum que li permet donar una atenció personalitzada al seu alumnat i ser una universitat sense problemes de massificació. Així mateix, el campus és modern i atractiu, amb àmplies zones verdes i equipament esportiu.

L'UJI compta amb més de 1.700 professors i 600 professionals d'administració i serveis. Des de la seva creació ha generat més de 22.000 titulats i titulades, i una alta producció investigadora i contractes d'investigació, desenvolupament i innovació (R+D+I).

Més informació en aques enllaç

 
 
Descobreix l'UJI
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions