UJI

Setmana d'Orientació - Màsters Universitaris

04/05/2021 | SCP

La Universitat Jaume I organitza la Setmana d'Orientació dels Màsters Universitaris.

Durant la vesprada del dia 4, 5, 6 de maig, podreu informar-vos de tota l'oferta de màsters universitaris mitjançant xarrades informatives que es realitzaran de manera virtual a través de Zoom. 

Aquestes xarrades, d'una duració de 45 minuts cadascuna, estan destinades a l'estudiantat i a tots els i les professionals que vulguen millorar les seues opcions de futur i vulguen conèixer més en profunditat un dels màsters de l’UJI. 

Les diverses sessions pretenen donar a conèixer els continguts de cada un dels màsters universitaris, les assignatures, les eixides professionals, els programes formatius i una visió global de l'estudi en concret. 

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) realitzarà la Jornada d'Orientació dels Màsters Cientificotècnics ESTCE - UJI. Aquesta tindrà lloc al vestíbul de l'Escola el dia 6 de maig en horari de 10 a 15 h.

Connecta't a través de l'enllaç de Zoom que trobaràs a la web de cada xarrada perquè pugues participar i interactuar amb els responsables dels estudis. 

No t’ho penses més i aprofita aquestes presentacions per resoldre tots els dubtes que tingues sobre l’estudi que t’interessa. 

Ser o no ser UJI, eixa és la qüestió.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions