Allotjament

12/06/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Et presentem diverses possibilitats d'allotjament a Castelló:

Borsa d'habitatge

Es tracta d’una base de dades pública accesible via web, adreçada als membres de la comunitat universitària, que facilita la recerca d’allotjament i permet que les persones amb immobles que ho desitgen puguen incorporar-hi ofertes. 

Esta bolsa de alojamiento tiene como única función servir de punto de encuentro entre el estudiantado y los propietarios y propietarias de pisos. La Universitat Jaume I desempeña gratuitamente la labor de intermediaria entre ambas partes. El acuerdo sobre las condiciones y el contrato de alquiler se estipula directamente entre el o la estudiante y el propietario o propietaria del alojamiento; por lo tanto, la UJI está exenta de cualquier tipo de responsabilidad que pudiera derivar de este acuerdo. 
No obstante, la UJI se reserva el derecho de bloquear o eliminar una propiedad anunciada en la bolsa, sin previo aviso al propietario ni posible recurso, si tiene conocimiento de quejas graves y verificables del estudiantado
 

Aquesta base de dades es gestiona des de InfoCampus. 

Recerca d’allotjament

Introducció d'oferta d'allotjament

Per a poder difondre un anunci d’un immoble per llogar o compartir mitjançant la base de dades d’habitatge és necessari disposar de nom d'usuari i contrasenya d'un compte de l'UJI..

Si no eres membre de la comunitat universitària i t'agradaria anunciar un immoble per llogar o compartir t’has de registrar per a obtindre el nom d'usuari i la contrasenya. Crea un compte de l'UJI.

Si no eres membre de la comunitat universitària i disposes de compte de l'UJI però no recordes el teu nom d'usuari o la contrasenya has d'emplenar el  formulari de recuperació. El sistema t'enviarà un SMS o un correu electrònic en un termini màxim, des que has fet la sol·licitud, de 24 hores o el dia laborable següent en cas que siga festiu, amb el nom d'usuari i la contrasenya per a poder accedir al compte.

Accés al formulari d’introducció d’ofertes d’allotjament

* La base de dades d’habitatge està moderada, fins que no s’accepta l’anunci per part de l'administració de la llista no és visible en el web. La vigència de l’anunci és d’un mes. Si passat aquest termini vols continuar publicant l'anunci has de renovar la sol·licitud des del formulari.

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres habitatge@uji.es.

Residències

Residència universitària Campus

És oberta tot l'any. Ofereix aproximadament 250 minipisos individuals per a estudiantat de la Universitat Jaume I i alguns per a professorat. La residència està dins del campus. [Més informació]

 

Altres residències

 

Programa "Pisos Solidaris"

Aquest programa de convivència, és una iniciativa de la Universitat, l'Ajuntament de Castelló i l'Institut de l'Habitatge. Pots accedir a la gratuïtat de lloguer en canvi d'unes hores setmanals de participació en activitats educatives que redunden en la millora d'un barri de la ciutat, a través de les quals tens l'oportunitat d'aprendre i de viure en contacte directe amb la realitat del barri i fomentar la transmissió de valors solidaris, de convivència i integració social.

 

 

Informació proporcionada per: InfoCampus