Allotjament

06/02/2024 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Et presentem diverses possibilitats d'allotjament a Castelló:

Borsa d'habitatge

Es tracta d’una base de dades pública accesible via web, adreçada als membres de la comunitat universitària, que facilita la cerca d’allotjament i permet que les persones amb immobles que ho desitgen puguen incorporar-hi ofertes. 

Aquesta borsa d'allotjament té com a única funció servir de punt de trobada entre l'estudiantat i les persones que ofereixen un habitatge. La Universitat Jaume I exerceix gratuïtament la tasca d'intermediària entre les dues parts. L'acord sobre les condicions i el contracte de lloguer s'estipula directamente entre la persona interessada i la propietària de l'allotjament; per tant, l'UJI queda exempta de qualsevol tipus de responsabiliat que poguera derivar de l'acord. Això no obstant, l'UJI es reserva el dret de bloquejar o eliminar una propietat anunciada en la borsa, sense avís  previ al propietari o propietària ni possible recurs, si té coneixement de queixes greus i verificables de l'estudiantat.
 

Aquesta base de dades es gestiona des d'InfoCampus. 

Recerca d’allotjament

Introducció d'oferta d'allotjament

Per a poder difondre un anunci d’un immoble per a llogar o compartir mitjançant la base de dades d’habitatge és necessari disposar de nom d'usuari i contrasenya d'un compte de l'UJI.

Si no eres membre de la comunitat universitària i t'agradaria anunciar un immoble per a llogar o compartir t’has de registrar per a obtindre el nom d'usuari i la contrasenya. Crea un compte de l'UJI.

Si no eres membre de la comunitat universitària i disposes de compte de l'UJI però no recordes el teu nom d'usuari o la contrasenya has d'emplenar el  formulari de recuperació. El sistema t'enviarà un SMS o un correu electrònic en un termini màxim, des que has fet la sol·licitud, de 24 hores o el dia laborable següent en cas que siga festiu, amb el nom d'usuari i la contrasenya per a poder accedir al compte.

Accés al formulari d’introducció d’ofertes d’allotjament

* La base de dades d’habitatge està moderada, fins que no s’accepta l’anunci per part de l'administració de la llista no és visible en el web. La vigència de l’anunci és d’un mes. Si passat aquest termini vols continuar publicant l'anunci has de renovar la sol·licitud des del formulari.

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres en habitatge@uji.es.

Residències

Residència universitària Campus

És oberta tot l'any. Ofereix aproximadament 250 minipisos individuals per a estudiantat de la Universitat Jaume I i alguns per a professorat. La residència està dins del campus. [Més informació]

 

Altres residències

 

Programa "Pisos solidaris"

Aquest programa de convivència és una iniciativa de la Universitat, l'Ajuntament de Castelló i l'Institut de l'Habitatge. Pots accedir a la gratuïtat de lloguer en canvi d'unes hores setmanals de participació en activitats educatives que redunden en la millora d'un barri de la ciutat, a través de les quals tens l'oportunitat d'aprendre i de viure en contacte directe amb la realitat del barri i fomentar la transmissió de valors solidaris, de convivència i integració social.

 

 

Informació proporcionada per: InfoCampus