XV Certamen Universitari “Arquímedes” d' Introducció a l'Investigació Científica

25/05/2016 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Direcció general de Política Universitària (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) ha convocat per a l'any 2016 el XV Certamen Universitari “Arquimedes” d'Introducció a la Recerca Científica que el seu objectiu és fomentar la incorporació dels joves universitaris a la recerca mitjançant la concessió de premis als millors treballs.

La convocatòria està dirigida a estudiantat de grau i de master quedant exclosos els següents: els qui hagen sigut finalistes en edicions anteriors del certamen, els qui estiguen cursant o hagen cursat prèviament ensenyaments de doctorat, els qui cursen el seu segon o posterior master i els qui participen per estudis de grau, enginyeria o arquitectura i tinguen una titulació prèvia equivalent o superior a aquestes.

Els guardons ascendeixen a 24 premis en metàl·lic, cadascun d'ells dotats amb quantitats que oscil·len entre 2.000 i 6.000 €, 3 estades en centres de recerca del CSIC de dues setmanes de durada, 7 premis de 2.000 € per als professors tutors diversos premis d'entitats col·laboradores(Fundació ONCE i Fundació Vèncer el Càncer).

            Els interessats a participar en el XV Certamen Arquimedes, tenen fins les 15h del 16 de juny per a la presentació telemàtica de la documentació requerida, a través de la Seu Electrònica del Departament en l'adreça electrònica https://sede.educacion.gob.es  en l'apartat corresponent a “Tràmits i Serveis”.

 

Més informació: http://www.mecd.gob.es/educacion-mecd/areas-educacion/universidades/convocatorias/estudiantes/certamen-arquimedes.html