Som Estudiants

13/12/2023 | VEVS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
 
SOM ESTUDIANTS és la nova associació d'estudiants de l'UJI. SOM ESTUDIANTS naix per fer un tomb a la participació dels estudiants en la vida universitària, ve a ser la veu real dels estudiants. Som la nova associació d'estudiants per als estudiants. Volem ser la veu dels estudiants, ja és hora que els estudiants decideixquen que volen a la seva universitat. 
 
Què activitats farem durant aquest curs?
Durant l'any acadèmic farem un cicle de conferències, en què es farà més d'una xarrada al mes sobre diferents àmbits de manera que els estudiants puguen ampliar coneixements sobre les branques que els interessen més. També farem diferents jornades solidàries entre els estudiants de la Universitat Jaume I, així com diferents taules rodones en què participen els alumnes de l'UJI, que seran sobre la inserció al món laboral, sobre la participació en programes ERASMUS,...

Canviarem la visió que tenen els estudiants de la universitat sobre les associacions estudiantils, canviarem aquest prejudici i donarem un aire fresc a la Universitat Jaume I.

Voleu formar part d'aquesta nova aventura?

COMPTEM AMB TU !!

Per estar al dia sobre el que fem pots seguir-nos a les nostres xarxes socials que us deixem aquí a baix:
 

 

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable