Associació Pankara Ecoglobal Cooperació Internacional al Desenvolupament

12/03/2015 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'associació PANKARA EcoGlobal és una organització no governamental sense ànim de lucre de cooperació al desenvolupament, promoguda per estudiants i docents del Màster Universitari en Cooperació al desenvolupament de l'UJI. Està formada per un equip transdisciplinar de persones procedents de diversos àmbits formatius i professionals amb experiència en Cooperació al Desenvolupament, que han unit les seves energies i coneixements per treballar per un mateix somni ... UN DESENVOLUPAMENT MÉS HUMÀ I SOSTENIBLE.

Així, estem formats en Cooperació Internacional al Desenvolupament i en àmbits afins com en disseny i gestió de projectes, desenvolupament i implementació de tecnologies sostenibles, bioconstrucció, gestió integral de l'aigua, educació i sensibilització mediambiental, drets humans, gènere, educació al desenvolupament, etc .

QUÈ FEM?

A través d'intervencions de Cooperació al Desenvolupament, tant a nivell local com internacional, donem suport i acompanyem la posada en marxa d'accions des d'un enfocament de Desenvolupament Sostenible, sota la perspectiva de la Solidaritat, respecte dels Drets Humans i Igualtat de Gènere ... amb la participació de tots i totes.

Facebook: Asociación Pankara EcoGlobal
Correu electrònic: pankaraecoglobal@gmail.com
web: en construcció http://pankaraecoglobal.blogspot.com.es