Enredadera Jove

12/03/2015 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

És una associació juvenil mediambiental en pro de la defensa dels animals i del medi ambient. Però Enredadera Jove no és simplement una associació preocupada per la naturalesa, és també una associació juvenil amb el marcat caràcter reivindicatiu que això comporta.

Enredadera Jove és una associació de joves que es preocupen pel seu entorn, per la conservació dels nostres espais naturals, per la defensa dels animals i els seus drets. Una associació que creu en el desenvolupament sostenible com model de convivència amb l'entorn natural, una associació que creu que el progrés i desenvolupament social no està renyit amb la protecció del medi ambient.

Qualsevol persona que crega que és important el desenvolupament sostenible, que hem de cuidar el nostre planeta perquè ho gaudisquen les pròximes generacions, que els animals han de tenir drets, o que simplement comence a tenir inquietuds sobre la naturalesa, que vol començar a reciclar, que li agrada gaudir passejant pels boscos o per la vora d'una platja sense edificis; qualsevol d'aquestes persones està fent una aportació molt valuosa i fa que Enredadera Jove esdevinga una associació propera i juvenil

Des d’Enredadera Jove, realitzem campanyes de conscienciació, taules rodones, investigacions, denúncies, repoblacions, senderisme, acampades, etc. per a conscienciar a la gent, denunciar els abusos, gaudir de la naturalesa, i perquè, a poc a poc entre tots, aconseguim que la societat avance un poc més. 
Enredadera Jove neix per i per a la Naturalesa.

Enreda’t!

Més informació a:

Correu electrònic: enredaderajove@uji.es