Olimpíades acadèmiques

31/10/2017 | Infocampus

La Universitat Jaume I organitza anualment, en col·laboració amb diversos departaments i centres de secundària, les olimpíades acadèmiques en matèries tan diverses com ara Química, Física, Matemàtiques, Biologia i Economia, Humanitats, Història i Patrimoni i Valencià, algunes d’aquestes amb més de trenta edicions.

En aquestes olimpíades l’alumnat de secundària i batxillerat de la província participa, durant un dia, en unes proves comunes per a seleccionar aquells estudiants i estudiantes que ens representaran en altres competicions de caràcter autonòmic, estatal i internacional i que porten el nom del seu centre i ciutat arreu del món; i que donen, així, una projecció molt bona del nivell educatiu del nostre alumnat i de la bona feina desenvolupada pels seus educadors i educadores.

Les olimpíades representen una via per a la seua futura incorporació a la universitat, una oportunitat per a descobrir futurs talents. La Universitat vol contribuir a formar aquest capital humà i per això posa a l’abast d’aquest estudiantat excel·lent diferents programes com per exemple l’accés a la investigació des del primer curs a la universitat (programa "Estudia i investiga a l’UJI"), programes d’alt rendiment acadèmic (ARA), tutorització immediata (Pla d’acció tutorial universitari, PATU), seguiment del rendiment acadèmic, (programa "Millora el teu rendiment acadèmic"), oportunitats d’estades a l’estranger, etc.

 

Convocatòria dels premis “Ernest Breva” al Rendiment Acadèmic en la prova d’accés a universitat 2017, finançats per la Fundació Banc Sabadell 2017 

Resolució provisional 

 

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16