Compromís social

19/06/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’UJI és una universitat compromesa amb la inclusió, la diversitat, la igualtat i el voluntariat. Aquí, et trobaràs en un entorn que celebra la diversitat funcional i sexual i valora totes les veus i perspectives. La teua universitat està compromesa amb l’impuls d’un món millor, amb la creació d’un espai inclusiu on tothom se senta acollit i respectat, independentment de la seua identitat, orientació sexual, origen ètnic o qualsevol altra característica personal.


Promovem l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els membres de la comunitat universitària. A més, ens enorgulleix fomentar la participació activa de l’estudiantat en projectes socials, de voluntariat i servei a la comunitat.

Amb el nostre compromís social, volem preparar-te per ser una persona globalment conscient, capaç de contribuir positivament a la societat. Aquesta és una oportunitat per a involucrar-te en causes importants, aprendre de les experiències d’altres i formar part d’una comunitat que treballa junta per a millorar el món.

Descobreix com la nostra universitat et pot ajudar a créixer com a persona i com a agent de canvi social.

Recurs d'imatge voluntariat index

Fes-te'n voluntari/a

Activa't per a aconseguir una societat més justa

Recurs d'imatge diversitat index

Unitat de Diversitat i Discapacitat

Atenció, suport i accessibilitat per a persones amb discapacitat i necessitats específiques de suport educatiu.

Informació proporcionada per: InfoCampus