Convoquen el I Premi al millor projecte de fi de grau de la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I El termini per a entregar la documentació i poder optar al premi de 400 euros finalitza el pròxim 31 d’octubre de 2019

08/09/2021 | Càtedra de Mediació Policial
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I ha publicat la convocatòria del I Premi al millor projecte fi de grau en l’àmbit de la mediació policial, amb un import de 400 euros.

L’objectiu d’aquesta distinció és fomentar l’interès i profunditzar en la realitat de la mediació policial entre els estudiants de grau. D’aquesta manera, es preveu atreure el talent cap a les activitats i projectes que potencien l’estudi dels mètodes alternatius de resolució de conflictes i, més concretament, de la mediació policial.

Pot participar qualsevol persona major de 18 anys que haja defès el treball de fi de grau en la Jaume I durant els anys 2017, 2018 i 2019, en àrees d’investigació relacionades amb la mediació policial. La documentació per a poder optar al premi s’ha d’enviar en format PDF abans del 31 d’octubre de 2019, a través de la seu electrònica (https://www.uji.es/seu).

La comissió de valoració per a escollir el millor treball de fi de grau estarà constituït per: Andrea Planchadell Gargallo, Helena Pérez Beltrán i Rosa Ana Gallardo Campos, directora, tècnica d’investigació superior i subdirectora, respectivament, de la Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I; i Silvia Barona Vilar, catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València Estudi General. Aquest jurat valorarà la rellevància científica del treball; la coherència i la relació amb l’àmbit científic i/o acadèmic; i el grau d’innovació i originalitat dels treballs presentats.

Informació proporcionada per: Càtedra de Mediació Policial