Defensa de tesi “Mediació policial i gestió de conflictes socials: ¿noves orientacions per a l'actuació d'una policia ciutadana?”

01/01/2018 | Càtedra de Mediació Policial
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El 21 de desembre de 2017 ha tingut lloc en la Universidade Federal Fluminense la defensa del treball de tesi doctoral de la Prof. Ana Karine Pessoa Cavalcante Miranda dirigida pel Prof. Dr. Gilban Luiz Hansen, professor del Programa de Postgrau en Sociologia i Dret de l'esmentada universitat, i per la Prof. Dra. Carmen Lázaro Guillamón, Professora del Programa de Doctorat en Dret de la Universitat Jaume I i Directora de la Càtedra de Mediació Policial ciutat de Vila-real de la mateixa universitat.

La tesi de la Dra. Ana Karine Pessoa Cavalcante Miranda titulada “Mediació policial i gestió de conflictes socials: ¿noves orientacions per a l'actuació d'una policia ciutadana?” ha obtingut la màxima qualificació per part del tribunal compost per eminents especialistes en la matèria. Es tracta de la primera tesi doctoral fruit del treball de recerca desenvolupat des de l'acadèmia en la Càtedra i representa una aportació absolutament nova en el context de les avui denominades formes alternatives de gestió de conflictes atès que es dedica a realitzar un estudi sobre orígens, règim jurídic, efectivitat i estudi de Dret comparat de la mediació policial com a forma de resolució de conflictes. La possibilitat de proporcionar resultats en seu d'estudis comparats és un punt fort del treball, atès que ofereix una visió globalitzada i amb una excel·lent anàlisi de debilitats i fortaleses.
.

 

 

 

Informació proporcionada per: Càtedra de Mediació Policial