Jornada presentació nous títols d'Expert Universitari en l'IVASPE

31/10/2017 | Càtedra de Mediació Policial
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
El passat 11 de setembre, el saló d'actes Jaume I de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), va acollir la jornada de presentació dels  nous títols d'expert universitari que organitzarà de manera conjunta l'IVASPE amb diferents universitats públiques valencianes. 
 
En el cas de la Universitat Jaume I, a través de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI, i juntament amb l'Ajuntament de Vila-real, s'ha organitzat el Curs d'Expert Universitari en Mediació Policial. 
En la jornada de presentació, la Directora de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI, Carmen Lázaro, i la Tècnica superior de recerca de la mateixa, Helena Pérez, van ser les encarregades d'explicar tant els continguts acadèmics com totes aquelles qüestions relatives a la manera d'inscripció. 
 
Seguidament van intervenir la Inspectora Rosa Ana Gallardo Campos i l'Oficial Adrián Hierro Batalla de la Policia Local de Vila-real sota la ponència denominada “Mediació policial: un nou model d'intervenció policial”. En ella van explicar el marc conceptual de la mediació i la seua proposta del nou model d'intervenció policial a través d'aquesta eina que, durant quasi tretze anys d'experiència, ha demostrat ser útil, eficient i eficaç i que, al seu torn, es configura com a eina per al canvi cultural policial. 
Informació proporcionada per: Càtedra de Mediació Policial