Participació en el curs de la Direcció de Justícia i Interior de La Rioja

17/11/2016 | Càtedra de Mediació Policial
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Juliana Antón Moreno, alumna de la 1ª edició del Curs de Formació Contínua en Mediació Policial dirigit per la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I,  ha organitzat a través de la Direcció general de Justícia i Interior de La Rioja un curs sobre Mediació Policial. 

El curs ha tingut com a objectiu general proporcionar formació inicial a policies locals de La Rioja sobre els diferents aspectes de la Mediació Policial. Per a açò, l'Organització ha convidat en qualitat de docents a la directora i subdirectora de la Càtedra de Mediació Policial, Carmen Lázaro i Rosana Gallardo respectivament, així com a l'oficial de la Policia Local de Vila-real, Adrián Hierro, i al psicòleg i coach Pascual Benet, tots dos col·laboradors de la Càtedra en els cursos que realitza. 

Logronyo ha sigut la ciutat escollida per a albergar aquest curs de 20 hores celebrat els dies del 7 al 10 de novembre al que han assistit un total de quaranta policies locals. 

L'acte  de presentació del curs va destacar pel gran suport institucional que va tenir. A ell va assistir la Cap de Servei d'Interior a La Rioja, Carmen Gómez Collado; la Cap de Secció de Coordinació de Policies Locals a La Rioja, Ana Belén Navajas García; el President de la Federació de Municipis i Concejos de Navarra i Alcalde de Lodosa, Pablo Azcona Molinet; el Cap de la Policia Local d'Alfaro, Teodoro López Basterra; el Director d'Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència de l'Ajuntament de Pamplona, Xabier Ibáñez Sagardoi; el Subinspector de la Policia Local de Pamplona, Pablo Usurbil; i l'Inspector de la Policia Local de Pamplona i de Policia Foral, Jesús Munárriz Salinas. 

El Conseller de Polítiques Socials, Família, Igualtat i Justícia a La Rioja, Conrado Escobar Las Heras, i la Directora General de Justícia i Interior, Cristina Maeso Fernández, també van estar presents en el curs prestant així el seu suport a la Mediació Policial. 

 

Informació proporcionada per: Càtedra de Mediació Policial