Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real

22/11/2021 | Càtedra de Mediació Policial
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra, creada mtijançant conveni entre l'Ajuntament de Vila-real i la Universitat Jaume I el 8 d'abril de 2015, té com a objectius generals el foment de la docència, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l'àmbit de la mediació policial i la resolució pacífica de conflictes mitjançant les forces policials.

La Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» té l’objectiu d’estendre el coneixement en les seues àrees d’influència a través d’activitats d’investigació, formació i promoció, destinades a millorar la convivència ciutadana a través de la recerca de solucions pacífiques i la gestió de conflictes mitjançant els Serveis Públics de Policia. D’aquesta manera, la Càtedra es proposa estudiar la mediació policial, el seu context jurídic i el seu impacte socio-econòmic, implementar i potenciar el model de mediació policial, ser un centre de formació i recerca sobre la mediació policial i fomentar les àrees de formació i integració dels joves i el seu entorn en la cultura de la pau.

Recurs d'imatge infogeneral index

Informació de la Càtedra

Presentació, documentació, direcció i patrocini de la Càtedra

Notícies de la Càtedra Veure'n més
Recurs d'imatge 0722clausuracursointensivo index

Curs intensiu de mediació policial

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i l'Escola de Formació de la Policia Local de Vila-real han organitzat la dotzena edició del Curs Intensiu de Mediació Policial al qual han assistit 20 participants procedents de la Comunitat Valenciana, Aragó i Andalusia.

Recurs d'imatge 2021-10-20ForoJuridicoValencia index

Càtedra de Mediació Policial en un fòrum jurídic

La Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I ha participat a l'octubre en la I Trobada de juristes acadèmics per la mediació, que ha tingut lloc en la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Recurs d'imatge catedra-mediacio-policial-jornada-internacional index

Mediació policial en pandèmia

23 de juny de 2021. La tècnica Helena Pérez ha intervingut en el panell «Fonaments de la mediació policial i policia de proximitat».

Veure'n més
La Càtedra en xarxes
Facebook
Twitter
Informació proporcionada per: Càtedra de Mediació Policial