UJI

Jobbie

Última modificació: 18/05/2016 | Font: UJI EMPREN

L'aplicació per a dispositius mòbils, desenvolupada per tres recentment titulats, permet connectar a persones de la mateixa zona que ofereixen o encarreguen microtreballs de forma ràpida i transparent, sense comissions ni intermediaris. 

Jobbie ha desenganxat amb força en grans ciutats com Barcelona, Madrid i València solament dos mesos després del seu llançament i amb un clar component social, generant espontàniament xarxes d'ajuda col·laborativa.

Per a cercar ajuda prop de tu davant una necessitat puntual, només cal crear una publicació descrivint breument la tasca, com si fóra un anunci classificat, i on i quan cal realitzar-la. En uns instants, els candidats a realitzar el treball mostraran el seu interès, cadascun proposant un preu en privat (sense licitacions obertes i a la baixa). Després de consultar la seua valoració i les seues habilitats, s'accepta una de les ofertes i, una vegada realitzat el treball, ambdues parts s'avaluen perquè la resta de la comunitat sàpia si algú ha sigut o no amable, puntual, honest i competent. De moment, la majoria de valoracions dels usuaris estan sent positives.

Pàgina web de l'aplicació: www.jobbie.es/

Contacte: info@jobbie.es