UJI

Emotional Apps

Última modificació: 24/04/2015 | Font: UJI EMPREN
Emotional Apps S.L. és una empresa innovadora de base tecnològica creada per un grup de joves emprenedors dedicada al desenvolupament d'aplicacions mòbils i altres productes tecnològics relacionats amb la gestió d'emocions, sentiments i intel·ligència emocional. 
 
L'empresa naix amb la idea de posar en contacte tecnologia i emocions. L'avanç i desenvolupament tecnològic ha permès un accés a la informació pràcticament infinit; és a dir, tothom pot accedir a qualsevol informació que estiga disponible en xarxa. No obstant açò, el propi desenvolupament tecnològic ha ocasionat que els éssers humans perdem a poc a poc el contacte a nivell emocional amb aqueixa informació i aqueixa és la raó principal per la qual vam crear Emotional Apps S.L. Entenem que l'emoció és indispensable per al correcte desenvolupament i benestar de l'individu i que en l'actualitat hem d'aprendre a compartir amb la tecnologia que ens envolta.
 
Aplicacions desenvolupades (apps):
  • MEIT ¿Eres emocionalment intel·ligent?. Aplicació senzilla per a avaluar les habilitats per a percebre, comprendre i manejar la intel·ligència emocional de les persones.
  • PicFeel a World of Feelings. Aplicació en la qual es comparteixen fotografies per a crear un mapa d'emocions.
  • My Planet of emotions. Videojoc interactiu dissenyat per a xiquets de 4 a 12 anys. Mesura i entrena la competència emocional dels xiquets a través de diferents nivells.

Informació en pdf