V Edició del Programa de Disseny i Creixement per a Empreses del Sector Creatiu

16/02/2017 | UJI EMPREN
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

S'obri el termini d'inscripció del Programa de Disseny i Creixement per a empresaris del sector creatiu, una iniciativa de Xarxa d'Indústries Creatives (RIC) que aconsegueix aquest primer semestre de 2017 la seua cinquena edició. Una acció dirigida a posar en valor el sector creatiu i cultural, dotant als seus participants d'una sèrie d'eines de disseny estratègic i centrant-se a analitzar totes les variables a nivell empresarial.

Ja són més de 70 les empreses que han passat per aquest programa i totes elles destaquen l'efecte transformador d'aquesta experiència. Es tracta d'un espai de reflexió que permet eixir de la rutina del dia a dia i que farà possible l'engegada d'un pla de creixement i desenvolupament empresarial.

Aquest programa de formació ofereix als empresaris de les indústries culturals i creatives metodologies i eines pròpies de l'àmbit dels negocis, amb un eminent caràcter pràctic. Es tracta d'un espai de reflexió que permet eixir de la rutina del dia a dia i que farà possible l'engegada d'un pla de creixement, desenvolupament empresarial i innovació.

A més, l'interessat es relaciona amb altres professionals del sector creatiu i cultural, creant així un grup heterogeni que afavoreix l'enriquiment de punts de vista i el treball col·laboratiu.

El programa compta amb una borsa de consultories formatives al costat de diferents professionals en actiu. En aquesta borsa de consultories, el participant serà el que decidisca com, quan i amb qui realitzar-les, adaptant-se a les teues pròpies necessitats.

En aquest programa s'uneix l'experiència tant de la Fundació Santillana com l'Istituto Europeu vaig donar Design en els àmbits de la formació, la didàctica i la indústria cultural i creativa.

Més informació en: http://www.reddeindustriascreativas.com/

Veure vídeo de presentació