UJI

Concurs Creaempresa

Última modificació: 03/04/2018 | Font: UJI EMPREN

EADE-Consulting Júnior Empresa, amb varies la col·laboracions  promou  el concurs CreaEmpresa amb l’objectiu de fomentar i incentivar l’esperit emprenedor i la creativitat empresarial entre l’estudiantat de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior.

Els participants podran triar entre projectes de creació de la pròpia empresa o de creació d'un projecte empresarial dins d’una empresa ja existent. Toota la informació la podeu trobar en la pàgina web del concurs.

S’ha previst un primer Premi de 1.000 euros per a l’equip i 200 euros per al centre que representa. També obtindran un premi de 600 euros i 150 euros, l’equip i el centre amb el millor treball presentat per estudiantat de batxillerat i el millor per l’alumnat de cicles formatius. A més a més, s’atorgarà un altre Premi, de 300 euros, al projecte amb major projecció en la creació d’ocupació, i el Premi Càtedra Increa, del Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, de 400 euros, al projecte amb la millor idea creativa.

EADE-Consulting J.E. és una associació sense ànim de lucre formada i dirigida per estudiants amb l’objectiu de complementar la formació pràctica del alumnat enllaçant el món de la universitat i l’empresa.