Aniversari UJI/Festa de les Paelles 2024

05/02/2024 | Consell de l'Estudiantat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des del Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I estem organitzant per al pròxim divendres 23 de febrer la Festa de les Paelles dins del Campus, per a commemorar el XXXIII aniversari de la promulgació de la Llei de creació de la Universitat Jaume I.

Horari programat

Cuinar una Paella

Informació per a fer el pagament

 

Per a consultar el recinte d'actuacions [pdf]

 

L'horari programat

10:00h S'obriran les portes

10:00h Actuacions segons cartell

18:00h Tancament

 

*Repartirem els ferros, la llenya i l'arròs

* Es deixarà accés lliure per a agafar llenya fins a esgotar existències.

*Aquest any és obligatori dur descarregat al mòbil el carnet universitari digital (App UJI), ja que no hi haurà polsera d’accés.

*Per tal d’evitar cues al control d'accés, es recomana entrar al recinte abans de les 11h. El control d’accés es farà amb la lectura mitjançant el codi QR del carnet universitari digital (com es fa per a accedir a la biblioteca). A efectes d’eficàcia en l'entrada al recinte, necessitareu al mòbil el QR temporal.   

 

Aspectes a tenir en compte:

 • Una vegada s’entra al campus, no s'hi pot eixir
 • Per a agafar els ferros i l’arrós, és necessari entregar la targeta universitària (no caducada). En cas de no tornar el ferro abans de les 16h l’organització es quedarà amb la targeta UJI fins que no es torne un altre ferro.
 • No es permetrà l’entrada de cap recipient amb líquid.  
 • Hi haurà un control d’aforament en l’accés al recinte. Per tant, heu de dur la targeta UJI digital i el rebut de pagament.
 • Com altres anys, s’ha plantejat organitzar una festa autogestionada, és a dir, cobrir les despeses de l’organització amb les aportacions de los assistentes.  Aquesta aportació de 5€ es fa en concepte de donatiu i en cap cas es tornarà encara que se suspenguera la festa.

  A partir del 29 de gener s’habilitarà una aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2024, perquè l’estudiantat puga fer l’ingrés. 

  És important tindre en compte que el pagament es fa directament al banc, per tant, només heu d’entrar per a fer l’ingrés UNA VEGADA, si entreu més vegades per a fer pagaments, no es tornaran els diners.

  Per motius de seguretat es ficaran a la venda 8.000 entrades, a les quals només tindran accés l’estudiantat UJI de Grau i Màster i SAUJI Premium. Després de fer el pagament, els interessats han d’imprimir un justificant que generarà de manera automàtica l’aplicació informàtica.

 •  

Per a poder entrar a la Festa de les Paelles cal dur:

 • El carnet universitari digital. Al web www.carnet.uji.es està penjada tota la informació per a descarregar l’App UJI.
 • El DNI
 • El rebut de pagament.
 • L’entrada al recinte només estarà permesa al membre de la comunitat universitària que haja fet el pagament.

  L’entrada, durant el dia 23, serà per la porta lateral, al costat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (accés més pròxim a la carretera de Borriol). No hi haurà zona habilitada per aparcar; per tant, des de l’organització, es demana als estudiants i a les estudiantes que facen ús del transport públic. Hi haurà servei de TRAM cada 6 minuts fins a les 21:00h, entre UJI i  el Corte Ingles.

  Al costat de l'hospital de campanya que s'instal·larà durant tot el dia, amb dues ambulàncies i equip sanitari per a atendre situacions d'emergència, hi haurà també un Punt Violeta-Rainbow per a cobrir qualsevol incident que puga ocórrer durant la celebració de l'esdeveniment.

 

Cuinar una paella

Per tal de poder cuinar una paella, un representant de cada grup ha d’omplir el següent [formulari] abans del 15 de febrer.

La targeta d'estudiant física no ha d'estar caducada. En cas de no tornar el ferro abans de les 16h, no li tornarem la targeta.

Tota aquella persona o grup de persones que no facen constància que volen fer la paella, no podran accedir als ferros, ja que n'hi ha una quantitat limitada.

 

Informació per a fer el pagament

1. Has d’entrar en l'aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2024

2. Imprimir justificant del pagament. Aquest document es requerirà per entrar al recinte el dia de la Festa.

Des del Consell de l’Estudiantat preguem a tot l’estudiantat que faça bon ús de les instal·lacions.

 

 

 

Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat