Aniversari UJI/Festa de les Paelles 2023

06/02/2023 | Consell de l'Estudiantat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I està organitzant per al pròxim divendres 24 de febrer la Festa de les Paelles dentro del Campus, per a commemorar el XXXII aniversari de la promulgació de la Llei de creació de la Universitat Jaume I.

Horari programat

Pagament de la polsera

Repartiment de la polsera 

Cuinar una Paella

Informació per a fer el pagament

 

L’horari programat

10:00h S’obriran les portes per a repartir els ferros i la llenya.

10:00h Actuació de PASCU + GUILLEM NEBOT

11:00h Actuació de CHALER

12:00h Actuació d’una xaranga - Banda UJI

12:45h Actuació Generación Z

14:00h Actuació ELIAS POSH

15:00h Actuació CHIMENO

16:00h Devolució de ferros

16:30h Actuació del grup SPACE ELEPHANTS

18:00h Tancament

*A partir de les 13:30h es prohibirà l’entrada al recinte.

*Per a evitar cues, es deixarà accés lliure per a agafar llenya fins a esgotar existències.

 

Aspectes a tindre en compte:

  • Una vegada s’entra al campus, no es pot eixir
  • Per a agafar els ferros, és necessari entregar la targeta universitària (no caducada). En cas de no tornar el ferro abans de les 16h l’organització es quedarà amb la targeta UJI fins que no es torne un altre ferro.
  • No es permetrà l’entrada de cap recipient que continga líquid.  
  • Des de l’organització es donaran gots reutilitzables, un per assistent, i l’arròs.
  • Hi haurà un control d’aforament en l’accés al recinte, per tant heu de dur la targeta UJI, el rebut de pagament i la polsera.

Com altres anys, s’ha plantejat organitzar una festa autogestionada, és a dir, cobrir les despeses de l’organització amb l’aportació de 6€ per assistent.  Aquesta aportació es fa en concepte de donatiu i en cap cas es tornarà encara que se suspenguera la festa.

A partir del pròxim dilluns 6 de febrer s’habilitarà una aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2023, perquè l’estudiantat puga fer l’ingrés.  Aquesta aplicació s'habilitarà dilluns. 

És important tindre en compte que el pagament es fa directament al banc, per tant només heu d’entrar per a fer l’ingrés UNA VEGADA, si entreu més vegades per a fer pagaments, no es tornaran els diners.

Per motius de seguretat es ficaran a la venda 8.000 polseres, a les quals només tindran accés l’estudiantat UJI de Grau i Màster i SAUJI Premium. Després de fer el pagament, els interessats han d’imprimir un justificant que generarà de manera automàtica l’aplicació informàtica, necessari per a agafar la polsera i per a entrar el dia 24 al recinte universitari.

Per a poder entrar a la Festa de les Paelles cal dur:

  • La polsera
  • La targeta UJI
  • El rebut de pagament.

L’entrada, durant el dia 24,  serà per la porta lateral, al costat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (accés més pròxim a la carretera de Borriol). No hi haurà zona habilitada per aparcar; per tant, des de l’organització, es demana als estudiants i a les estudiantes que facen ús del transport públic. Hi haurà servei de TRAM cada 6 minuts fins a les 21:00h, entre UJI i  el Corte Ingles.

És important recalcar que s’ha de respectar l’aforament, per tant no espereu a l'últim moment per fer l’ingrés, i aprofiteu les dates que es faciliten per no quedar-vos sense polsera.

Al costat de l'hospital de campanya que s'instal·larà durant tot el dia, amb dues ambulàncies i equip sanitari per a atendre situacions d'emergència, hi haurà també un Punt Violeta-Rainbow per a cobrir qualsevol incident que puga ocórrer durant la celebració de l'esdeveniment.

 

Pagament de la polsera

Les polseres són personals i intransferibles, se li ficarà a la persona que faça el pagament des del 6 de febrer fins al 17 de febrer o fins a esgotar existències.

Preu únic de 6€.

Repartiment de polseres

Les polseres es repartiran al local 13 de l’Àgora UJI, al costat d’INFOCAMPUS 

El repartiment de les polseres es farà des del  21 al 23 de febrer de 10:00h a 12:00h i de 16:00h a 18:00h.

És necessari dur el rebut de pagament imprès i la targeta UJI. 

Cuinar una paella

Per tal de poder cuinar una paella, un representant de cada grup ha d’omplir el següent [formulari] abans del 16 de febrer. Aquest formulari s’habilitarà dilluns.

La targeta d'estudiant no ha d'estar caducada. En cas de no tornar el ferro abans de les 16h, no li tornarem la targeta.

Tota aquella persona o grup de persones que no facen constància que volen fer la paella, no podran accedir als ferros, ja que n'hi ha una quantitat limitada.

Informació per a fer el pagament

1. Has d’entrar en l'aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2023

2. Imprimir justificant del pagament. Aquest document es requerirà per a agafar la polsera i també per entrar al recinte el dia de la Festa. Si no rebeu el rebut, hi podeu accedir des [d'açí]  

Per últim, des del Consell de l’Estudiantat preguem a tot l’estudiantat que faça un bon ús de les instal·lacions.

Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat