UJI

Aniversari UJI/Festa de les Paelles 2020

Última modificació: 03/02/2020 | Font: Consell de l'Estudiantat

El Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I està organitzant per al divendres 28 de febrer de 2020 la ja tradicional Festa de les Paelles al campus del Riu Sec, per a commemorar el XXIX aniversari de la promulgació de la Llei de creació de la Universitat Jaume I.

Horari programat

Pagament de la polsera

Repartiment de la polsera a Innovació Dígital

Cuinar una Paella

Informació per a fer el pagament

 

L’horari programat

10.00 h S’obriran les portes per a començar a repartir els ferros i la llenya.

10:15h Actuació d’un DJ

11:00h Actuació d’una xaranga

12:00h Actuació del Show de S.O. S.

15:00h Actuació de l’orquestra MÓNACO

16:00h Termini per a tornar els ferros

17:30h Finalitza la música

18:00h Tancament

*A partir de les 16:00h es prohibirà l’entrada al recinte.

*Per a evitar cues, es deixarà accés lliure per a agafar llenya.

  • Una vegada s’entra al campus, no es pot eixir
  • Per a agafar els ferros, és necessari entregar la targeta universitària (no caducada). Cas de no tornar el ferro abans de les 16h l'organitzacio es quedarà amb la targeta UJI fins que no es torne un altre ferro.
  • No es permetrà l’entrada de botelles de vidre, ni d’alcohol de més de 18º
  • Hi haurà un control d’aforament en l’accés al recinte, per tant heu de dur la targeta UJI, el rebut de pagament i la polsera.

Com altres anys, s’ha plantejat organitzar una festa autogestionada, és a dir, cobrir les despeses de l’organització amb l’aportació de 3€ per assistent.  Aquesta aportació es fa en concepte de donatiu i en cap cas es tornarà encara que se suspenguera la festa. A partir de dilluns 3 s’habilitarà una aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2020, perquè els membres de la comunitat universitària puguen fer l’ingrés. És important tindre en compte que el pagament es fa directament al banc, per tant només heu d’entrar per a fer l’ingrés UNA VEGADA, si entreu més vegades per a fer pagaments, no es tornaran els diners.

Per motius de seguretat aquest any es ficaran a la venda 8.000 polseres, a les quals només tindran accés MEMBRES DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA. Com l’any passat, després de fer el pagament, els interessats han d’imprimir un justificant que generarà de manera automàtica l’aplicació informàtica, necessari per a agafar la polsera i per a entrar el dia 28 a l’UJI.

Per a poder entrar a la Festa de les Paelles cal dur:

  • La polsera
  • La targeta UJI
  • El rebut de pagament.

L’entrada, durant el dia 28,  serà per la porta lateral, al costat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (accés més pròxim a la carretera de Borriol). No hi haurà zona habilitada per aparcar; per tant, des de l’organització, es demana als estudiants i a les estudiantes que facen ús del transport públic, concretament el Tram tindrà l’horari següent: “D’inici, fins a les 10 h del matí, amb una freqüència de vuit minuts; des de les 10 h fins a les 14 h, aproximadament cada cinc minuts; de les 14 h a les 16 h, cada vuit minuts; des de les 16 h fins a les 20 h, freqüència cada cinc minuts. Després, passarà cada vuit minuts”.

És important recalcar que s’ha de respectar l’aforament, per tant no espereu a l'últim moment per fer l’ingrés, i aprofiteu les dates que es faciliten per no quedar-vos sense polsera.

Al costat de l'hospital de campanya que s'instal·larà durant tot el dia, amb dues ambulàncies i equip sanitari per a atendre situacions d'emergència, hi haurà també un Punt Violeta-Rainbow per a cobrir qualsevol incident que puga ocórrer durant la celebració de l'esdeveniment.

Pagament de la polsera

Les polseres són personals i intransferibles, NO ES POT DONAR NI VENDRE A ALTRA PERSONA, per tant es ficaran només a la persona membre de la comunitat universitària que faça el pagament des del 3 de febrer fins al 23 de febrer o fins a esgotar existències.

Preu únic de 3€.

Repartiment de polseres

Les polseres es repartiran al local de l’Àgora Innovació Digital (Plaça Àgora, local 6, UJI)

El repartiment de les polseres es farà des del  24 al 27 de febrer de 10:00h a 12:00h i de 17:00h a 19:00h.

És necessari dur el rebut de pagament imprès i la targeta UJI. 

Cuinar una paella

Per tal de poder cuinar una paella, un representant de cada grup ha d’omplir el següent [formulari] abans del 20 de febrer.

La targeta d'estudiant no ha d'estar caducada. En cas de no tornar el ferro abans de les 16h, no li tornarem la targeta.

Tota aquella persona o grup de persones que no facen constància que volen fer la paella, no podran accedir als ferros, ja que n'hi ha una quantitat limitada.

Informació per a fer el pagament

1. Has d’entrar en l'aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU): Festa Paelles 2020

2. Imprimir justificant del pagament. Aquest document es requerirà per a agafar la polsera i també per entrar al recinte el dia de la Festa. Si no rebeu el rebut, podeu accedir a ell des [d'aquí]

Per últim, des del Consell de l’Estudiantat preguem a tot l’estudiantat que faça un bon ús de les instal·lacions.

Consell de l'Estudiantat

Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat