Campanya permanent d'aliments

04/07/2019 | Consell de l'Estudiantat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des del Consell de l'Estudiantat recordem que segueix en marxa la campanya de recollida d'aliments no peribles per al Banc d'Aliments de Castelló, engegada l'any passat. L'actual situació està empenyent moltes famílies a necessitar de la solidaritat per fer front a les necessitats alimentícies més bàsiques i hauria de ser un deure de la comunitat universitària participar de la crida que fan els que més ho estan necessitant.


Demanem als estudiants, PDI i PAS que es passe per l'edifici del Consell (enfront de la Facultat d'Humanes) i que diposite allò que considere quant a aliments no peribles que no es facen malbé ràpidament. Des del Banc d'Aliments ens indiquen que sobretot necessiten oli, galetes, llet, aliments infantils i conserves (peix, carn, tomata, etc.), però que van bé d'aliments com la pasta o l'arròs.


Vos encoratgem a què durant les pròximes setmanes us passeu pel matí pel Consell i depositeu el que vulgueu. Des del Banc d'Aliments estan profundament agraïts per la solidaritat mostrada per la universitat des de l'any passat.


Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat