Currículum de Elsa González Esteban

20/11/2018 | SG
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

[Tornar]

Professora titular d’universitat de Filosofia Moral al Departament de Filosofia i Sociologia. Doctora en Filosofia per la Universitat Jaume I –Premi Extraordinari de Doctorat, 2004– i llicenciada en Humanitats –Premi Extraordinari, 1996. Ha desenvolupat estades d’investigacions a centres internacionals com: University of Notre Dame (Indiana, EUA), Pittsburgh University (Pennsilvània, EUA), London School of Economics and Political Science (Londres, Regne Unit) i Oxford Uehiro Centre for Practical Ethics (Oxford, Regne Unit).

Les seues línies de recerca estan vinculades a l’ètica discursiva, ètiques aplicades, ètica de l’empresa i l’economia, la teoria dels stakeholders, la responsabilitat social i la governança cosmopolita. Ha publicat en diversos col·lectius i en revistes d’alta qualitat científica i internacional com ara: Journal of Business Ethics, Veritas, Pensamiento o Ethics & Behaviour, entre altres. També és membre del grup d’investigació de Filosofia Política i Ètica empresarial de l’UJI, on ha desenvolupat una amplia i dilatada trajectòria d’implantació i desenvolupament de sistemes de gestió i ètica a empreses i organitzacions.

Des de l’any 2015 exerceix la Direcció Acadèmica de la Universitat per a Majors de l’UJI, que depèn del Vicerectorat d’Estudis i Docència. En aquesta ha impartit docència des de l’any 2002 i prèviament va ser membre del seu Consell Assessor.

Informació proporcionada per: Secretaria General