Escola de doctorat - Formació investigadora

11/05/2024 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El doctorat és la continuació natural dels estudis de màster i té com a objectiu la formació de personal investigador creatiu, crític i autònom, capaç de generar respostes innovadores als diferents reptes i problemes de la societat. Formació que, en la Universitat Jaume I, es realitza en un ambient investigador internacional i d'alt nivell com queda acreditat per la seua posició capdavantera en diferents rànquings universitaris, com ara els prestigiosos rànquings ARWU (Academic Ranking of World Universities), THE (Times Higher Education) o el de la Fundació CyD.

La formació de nou personal investigador és clau per al desenvolupament de les capacitats en matèria d’R+D i és un pilar sobre el qual se sustenta la generació de noves idees i coneixements i la seua aplicació i translació d’aquests i el desenvolupament de noves tecnologies i innovacions. Amb una oferta de 21 programes i amb prop de 800 tesis doctorals en curs, l'Escola de Doctorat és el centre encarregat d'aquesta formació. 

La Universitat Jaume I disposa d'una ampla oferta de beques d'iniciació a la investigació per a estudiantat de grau i màster així com de contractes predoctorals per a la realització de tesis doctorals a través dels seus grupos de investigación  i del seu Pla de promoció de la investigació. 

Escola de doctorat - Formació investigadora
Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació
Preinscripció oberta accio MEGABANNERS1

Escola de Doctorat