28/02/2024 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Firujiciència és la fira de la ciència de la Universitat Jaume I, on estudiantat de tots els nivells preuniversitaris (des d’Infantil a Batxillerat), universitaris (de Grau a Màster), i personal investigador (en formació i sènior) realitza tallers i demostracions de ciència per a tot el públic assistent. És una atractiva oportunitat de divulgació a tot tipus de públic, amb un focus molt important en estudiantat d'Infantil, Primària i Secundària.

L'edició de 2024 ja està en marxa!! El pròxim 21 de març us esperem al pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I entre les 10 i les 13 horesMés avall podeu consultar la primera i segona circular, per a la inscripció de talleristes i visitants. Pòster de l'edició de 2024Ja podeu consultar els tallers que participaran en Firujiciència 2024.

Com a estudiant/a, podeu participar en el programa de Voluntariat Ciència UJI, dins del programa UJI Voluntària, en Firujiciència 2024. La inscripció per a participar en aquest programa estarà oberta fins al 29 de febrer de 2024. 

Ací teniu més informació sobre l'edició passada de Firujiciència, de 2023, celebrada dijous 30 de març de 2023, de 10 h a 13 h, al pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I: Pòster de l'edició de 2023. Notícia de l'edició de 2023. Vídeo de l'edició de 2023.

També recordem que Firujiciència és una iniciativa ambaixadora dels Premis Sapiència. Ja està oberta la nova convocatòria de 2024. Consulteu les bases en el web de Premis Sapiència.

 

Consulteu ací els tallers inscrits

Firujiciència

 


Més informació a través de firujiciencia@uji.es, i d'aquesta pàgina, www.firujiciencia.uji.es

El web de Firujiciència està gestionat per la Unitat de Divulgació Científica i Ciència Ciutadana (divulgauji@uji.es), del vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I.