12/04/2023 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Firujiciència és la fira de la ciència de la Universitat Jaume I, on estudiantat de tots els nivells preuniversitaris (des d’Infantil a Batxillerat), universitaris (de Grau a Màster), i personal investigador (en formació i sènior) realitza tallers i demostracions de ciència per a tot el públic assistent. És una atractiva oportunitat de divulgació a tot tipus de públic, amb un focus molt important en estudiantat d'Infantil, Primària i Secundària.

L'edició de 2023 de Firujiciència s'ha celebrat dijous 30 de març de 2023, de 10 h a 13 h, al pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume IPòster de l'edició de 2023. Notícia de l'edició de 2023. Vídeo de l'edició de 2023.

Firujiciència ha sigut designada com a iniciativa ambaixadora dels Premis Sapiència. Premis Sapiència 2023.

Com a estudiant/a, es podia participar en el Voluntariat Ciència UJI, dins del programa UJI Voluntària, per Firujiciència 2023 (30 de març).

Firujiciència

 


Més informació a través de firujiciencia@uji.es, i d'aquesta pàgina, www.firujiciencia.uji.es

 

El web de Firujiciència està gestionat per la Unitat de Divulgació Científica i Ciència Ciutadana, pc4@uji.es, del vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I.