Programació de la Nit Mediterrània de les Investigadores i Investigadors 2022

01/09/2022 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Proximament inclourem la informació detallada, però us avancem que la programació de MEDNIGHT per al 30 de setembre inclou múltiples activitats de divulgació científica adreçades a públics de totes les edats i articulades al voltant dels següents espais:

E1. El Jardí de la Ciència 

Tallers i demostracions de ciència, sobre nous materials, la química dels objectes domèstics, videojocs i dispositius per aprendre i cuidar-se, les aigües subterrànies, i molts altres temes. 

A més a més, s’oferiran, amb places limitades, una visita al Jardí dels Sentits i l’espai de joc espontani i descobriment per a xiquets i xiquetes.

E2. Parla amb ella, la científica

Conversa amb investigadores de diferents àmbits del coneixement sobre la seua trajectòria, els estímuls i dificultats per a la seua carrera, i la temàtica de la seua investigació.

E3. Les heroïnes i herois de la ciència del Mare Nostrum 

Joc col·laboratiu per a assistents de qualsevol edat, per a aprendre i divertir-se amb la ciència mediterrània, interactuant amb el talleristes del Jardí de la Ciència. 

E4. European Corner 

Espai de difusió de l’acció de la Unió Europea i dels projectes científics europeus.

Programació de la Nit Mediterrània de les Investigadores i Investigadors 2022
Recurs d'imatge jardicien index

Jardí de la ciència: tallers, demostracions, jocs

Tallers, demostracions, jocs, i moltes altres activitats de les investigadores i investigadors de la Universitat Jaume I i d’altres àmbits relacionats amb la recerca, així com de l’Institut d’Aqüicultura Torre de la Sal (CSIC) i del Planetari de Castelló.

 


Contacte: Podeu contactar amb la Unitat de Divulgació Científica i Ciència Ciutadana a través del correu electrònic, pc4@uji.es.

Mednight GTS és un projecte finançat per la Comissió Europea a través del programa Horizon MSCA and Citizens 2022. Acord de subvenció Nº 101061179