Beques de col·laboració en departaments Ministeri Educació, Formació Professional i Esports

01/06/2024 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Informació sobre les beques de col·laboració

Entitat finançadora:    

Termini de presentació de sol·licituds: Des de l'11 de juny fins al 17 de setembre de 2024

Informació important: Els requisits necessaris per a obtenir la beca han de constar en el teu expedient acadèmic abans de la data del termini de presentació de sol·licituds. Si vas a sol·licitar la beca, consulta els requisits i demana l'actualització del teu expedient acadèmic com més de pressa millor.

Estudiantat de doble grau: Tingues en compte que solament pots presentar una sol·licitud. També que has de triar una de les titulacions per a optar a la beca de col·laboració. Només es tindran en compte els crèdits i qualificacions corresponents a la titulació que has seleccionat.

Projecte de col·laboració: Has de presentar un projecte de col·laboració dins d'alguna de les línies d'investigació en curs dels departaments de l'UJI que ha de tractar sobre alguna de les matèries de formació bàsica i obligatòria dels estudis que estàs cursant. Aquest projecte és puntuat pel departament per al procés de valoració de les sol·licituds. Contacta amb el professorat del departament per a elaborar aquest projecte.

Número de beques convocades i distribució per departaments: 33

Distribució de les beques de col·laboració entre els departaments de l'UJI

 

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació