09/09/2022 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'objectiu principal d'aquest curs és  aprendre sobre el rerefons històric i cultural de societat espanyola (i algunes remissions a Iberoamèrica) combinat amb l'aprenentatge de la llengua espanyola. Aquest curs està enfocat cap a temes com a Història, Arts, Cultura Popular, Gastronomia i Indústria del Cinema. A més d'això, hi ha un conjunt d'objectius secundaris com aprendre la llengua espanyola; identificar algunes de les manifestacions de la cultura popular en àrees rurals; conèixer alguns dels aspectes més pertinents de l'art espanyol en la seua època daurada; conèixer  les característiques principals del cinema espanyol contemporani; aprendre alguns aspectes de la Història Contemporània Espanyola relacionats amb el desenvolupament de la democràcia; presentar alguns temes de la cultura culinària espanyola i conèixer l'herència ancestral: creences i cultura arqueològica.

El director acadèmic d'aquest curs és Dr. Vicent Sanz-Rozalén, PhD en Història. Professor en Dept. D'Història, Geografia i Arts; Investigador en Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau; Coordinador del Seminari d'Història, Cultures Polítiques, i Memòria Democràtica. Ha sigut convidat en  la Universitat de Trent, Universitat de York, Warwick Universitat, École dónes Hautes Études en Ciències Socials, entre altres. 

Està destinat a estudiants de grau o més en història, història de l'art, geografia, humanitats, llengua espanyola o ciències socials i cultura.

La duració de curs és 60 hores en la versió de 3 setmanes i 80 hores en la versió de 4 setmanes, organitzat en 6 mòduls. El programa del curs en la versió de 4 setmanes seria:

Horari de curs
Setmana 1

Mòdul 1: llengua espanyola

Mòdul 2: patrimoni Històric i cultura popular

Visita d'estudi

Vicent Querol

Javier Soriano

Setmana 2

Mòdul 1: llengua espanyola

Mòdul 3: D'Ibèria a Hispània: ritus i creences

Mòdul 4: història i art al cinema espanyol

Visita d'estudi

Coré Ferrer

Cristina Igual

Vicente Benet

Setmana 3

Mòdul 1: llengua espanyola

Mòdul 4: història i art al cinema espanyol

Mòdul 5: Rutes cap a la democràcia a Espanya

Visita d'estudi

Cristina Igual

Vicente Benet

Vicent Sanz-Rozalén

 

Setmana 4

Mòdul 1: llengua espanyola

Mòdul 5: Rutes cap a la democràcia a Espanya

Mòdul 6: Gastronomia espanyola

Visita d'estudi

Vicent Sanz-Rozalén

Juanjo Roda

Descàrrega el programa de curs detallat

*Cada curs pot ser modificat i adaptat a requeriments específics

Professors

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals
Imatge 1 accio imatge1

Study Abroad