Notícies i activitats Internacional

19/10/2022 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS 

Nom"Salut mental, creixement psicològic i resiliència en temps de post pandèmia"

Quan es tracta de la teua salut mental, l'autocura pot ajudar-nos a controlar l'estrès, disminuir el risc de contreure malalties i augmentar el nostre nivell d'energia. Fins a algunes accions petites per a dedicar una mica de temps a nosaltres mateixos en la vida diària poden generar un gran impacte. 

Data: DIJOUS 10 DE NOVEMBRE DE 2022,  18.00 hores* (horari Colòmbia, Mèxic i l'Equador)

Ponent: Dra. Clara Ivette Hernández Vargas, Mestra en psicologia per la UAEM, Màster i Doctorat en psicologia per la Universitat Jaume I i professora de la Coordinació de Salut en el Treball de la Facultat de Medicina de la Unitat de Postgrau de la UNAM

Modalitat: virtual

Organitza: Club Internacional Mèxic

Inscripció: registrate en aquest enllaç

Enllaç a l'esdeveniment: meet.google.com/yef-esvf-cyz

 


Nom: Xerrada "L'ECONOMIA CIRCULAR I ELS REPTES EN INNOVACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT"

Treballar en dos eixos: la indústria i la gestió social per a identificar el potencial de l'economia circular i el seu maneig a través de la innovació científica partint d'un marc conceptual relacionat amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Data: DIVENDRES 28 d' octubre, 7:30 am* (horari Colòmbia, Méxic y Equador)

Ponent: Dra. NUBIA EDITH CÉSPEDES PRIETO. Coordinadora del Club Internacional Colòmbia. Especialista en gestió i educació ambiental, Magister en ciències Química per la Universitat Nacional de Colòmbia i Doctora en Ciències per la Universitat Jaume I. Investigadora Associada del Ministeri deCiencia i Tecnologia a Colòmbia. Assessora en innovació ceràmica per a empreses i institucions a Colòmbia i Espanya.  Ponent i convidada com conferencista a nivell nacional i internacional així com jurat de projectes de recerca i treballs en tots els nivells de formació.

Modalitat: virtual

Oganitza: Club Internacional Colòmbia

Inscripció: registra't en aquest enllaç 

Enllaç a l'esdeveniment: meet.google.com/hee-phye-fjz

 


Nom: Xerrada "Gerència Estratègica després del COVID-19"

Data: DILLUNS 7 DE FEBRER de 2022, 07:30h, Colòmbia, Mèxic i Equador (1:30pm Espanya GM+1)

Ponent: Dr. Diego Arango, Director de Pensament Estratègic i Màrqueting de les Universitats Nacionals de Colòmbia

Modalitat: virtual

Oganitza: Club Internacional Colòmbia

Inscripció: registra't en aquest enllaç

Enllaç a l'esdeveniment: meet.google.com/try-nytq-gfj


Nom: Xerrada "Educació per a la pau i transformació de conflictes" a càrrec de la Dra. Gloria María Abarca Obregón

Data: DIMARTS 7 DE DESEMBRE

Horari: 13:00h Mèxic, Colòmbia i Equador; 20:00h Espanya (GM+1),

Descripció: Educació per a la pau. En aquesta xerrada es realitzarà una breu introducció a l'educació per a la pau com a eina de transformació de conflictes. La Dra. Gloria María Abarca és egressada del Doctorat d'Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament per l'UJI, on actualment imparteix docència al mòdul d'Educació per a la pau. És facilitadora de cercles de pau i assessora de projectes de temes d'Educació per a la Pau del CONVIU i SEIEM del Govern de l'Estat de Mèxic i de la Secretaria de la Dona a Mèrida, Yucatán.

Modalitat: virtual

Organitza: Club Internacional Mèxic

Inscripció: registra't en aquest enllaç

Enllaç a l'event: meet.google.com/kna-qqjj-bvd


Nom: Conferència "L'escenari llatinoamericà com camp per a un futur d'emprenedoria digital", a càrrec de Ángel Iván Lechas Lázaro, Director d'Informació i mitjans digitals del Ministeri de Turisme de l'Equador.

Data: 12 de Desembre 2021 

Horari: 19:00 hores Equador,Mèxic, i Colòmbia; 02:00 hores Espanya (GM+1)

Descripció: Emprenedorisme. Noves tecnologies. La pandèmia de covid va accelerar la transformació digital del país i molts estudiants i professionals emprenen noves formes de fer negocis online.

Modalitat: virtual

Organitza: Club Internacional Equador

Inscripció: registra't en aquest enllaç 

Enllç a l'esdeveniment: meet.google.com/vss-oajv-nhj


Nom: Forum d'experiències de alumni a Colòmbia

Data: Desembre 2021 (per confirmar)

Descripció:Socialitzar experiències i projeccions de les activitats liderades per exalumnes de l'UJI a Colòmbia i les seves aportacions a la construcció del país com a resultat de la formació rebuda

Modalitat: virtual

Organitza: Club Internacional Colòmbia

Inscripció: aviat us facilitarem l'enllaç a l'esdeveniment


NOTICIES INTERNACIONALS

Notícies i activitats

LATAM Fira Virtual de Postgraus

La fira, dirigida a estudiantat de tota Llatinoamèrica, inclosos Mèxic i el Brasil, té com a objectiu la captació d'estudiantat llatinoamericà interessat en la realització d'estudis de màster i postgrau a Espanya.

Recurs d'imatge fira-latam index

Study Abroad UJI

La Universitat Jaume I inicia el programa Study Abroad UJI amb un grup d'estudiantat de postgrau en Psicologia del Treball i de les Organitzacions de la Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla (UPAEP), a Mèxic.

Recurs d'imatge study-abroad-UJI index

Presentació a Mèxic del llibre «Entre la espada y la pared»

En la presentació, que s’ha celebrat de forma virtual, ha participat el catedràtic d’Història Contemporània de l’UJI i director de la col·lecció «Amèrica», Manuel Chust.

Recurs d'imatge llibre-espada-pared-mexic index

Clubs internacionals

La Universitat Jaume I ha celebrat una jornada virtual de presentació dels participants en la Xarxa de Clubs Internacionals, que es consolida amb l'inici d'un nou període d'activitats per al Club Colòmbia i la posada en marxa dels clubs de Mèxic i l'Equador.

Recurs d'imatge clubs-internacionals index

Traductor CaDi de llenguatge inclusiu

L’eina ha estat desenvolupada i implementada a la Universitat Iberoamericana de la Ciutat de Mèxic a través del seu Programa de Gènere i Inclusió coordinat per Elvia González de Pliego Dorantes, doctora per la Universitat Jaume I de Castelló.

Recurs d'imatge traductor-CaDi index

UJI World

La Universitat Jaume I ha presentat el nou programa de pràctiques internacionals UJI World que té com a objectiu potenciar la mobilitat de l’estudiantat de grau i màster en col·laboració amb empreses innovadores de l‘entorn amb un alt nivell d’internacionalització.

Recurs d'imatge uji-world index

Fira virtual «Estudiar en España»

La Universitat Jaume I, seguint la seua estratègia d'internacionalització, ha participat en la fira virtual «Estudiar en España», que s'ha desenvolupat el 23 de setembre de 2020. Aquesta fira es dirigeix als següents països d'Amèrica del Sud: l'Argentina, Bolívia, el Brasil, Xile, Colòmbia, l'Equador, Paraguai, el Perú, l'Uruguai i Veneçuela.

Recurs d'imatge fira-estudiar-espanya index

L'UJI participa a Perú i Equador en la II Fira Estudiar en Espanya

La fira Estudiar en Espanya se celebra del 10 al 15 de juny

II Feria Estudiar en España feria-ecuador-2019 index

L’UJI participa en les fires «Estudiar en España» celebrades a l’Equador i el Perú

La Universitat Jaume I participà en les fires educatives «Estudiar en España» que se celebraren en el mes de juny a l’Equador i el Perú i va contactar amb els i les alumni que resideixen a la zona per tal de promoure les xarxes d'antic alumnat i les relacions entre els alumni internacionals.

Recurs d'imatge Fires-Ecuador-Peru index

Promoció del programa AlumniSAUJI a Mèxic

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha aprofitat la seua participació en el Congrés Internacional d’Innovació Educativa (CIIE) del Tecnològic de Monterrey per a reunir-se amb antics estudiants de la Jaume I que resideixen a Mèxic.

Recurs d'imatge rectora-mexic-alumni index
Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals