Clubs Internacionals UJI

14/01/2022 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què és un Club Internacional UJI?

Els clubs internacionals són un espai de reunió per a totes aquelles persones que han tingut una vinculació amb l’UJI, ja siga en l’àmbit acadèmic o en el laboral, i que actualment resideixen fora d’Espanya.

Naixen amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi d’idees i oportunitats, fomentar les connexions professionals i personals i compartir experiències amb gent de similars interessos i característiques.

A través d’aquests es pretén:

  • Mantindre viu el contacte de la Universitat Jaume I amb el seu antic alumnat i amb aquelles persones que volen tindre una vinculació amb l’UJI, i d’aquests entre si.
  • Impulsar i promoure activitats de col·laboració, intercanvi i networking de l’antic alumnat i de les persones vinculades amb l’UJI en la seua zona de residència.
  • Donar suport professional a tots els membres del club.
  • Organitzar programes d’actualització professional, xarrades, trobades anuals i altres activitats en la zona amb el suport dels ambaixadors i ambaixadores UJI, estudiantat i professorat de la Universitat.
  • Col·laborar en la representació i promoció de la Universitat Jaume I.

Per a ser membre d’un club internacional només necessites residir al país de creació del club i ser membre del Programa AlumniSAUJI (en la categoria Premium*), la xarxa de l’antic alumnat i dels amics i amigues de l’UJI.

*Les persones que es registren per primera vegada en un club internacional rebran una bonificació en el pagament de la primera anualitat de la filiació a AlumniSAUJI Premium.

Clubs Internacionals UJI
Notícies i activitats Veure'n més
Veure'n més
Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals