PDI/PAS

17/03/2021 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Si realitzes una estada d’investigació, docència o formació a l’estranger, a través d’una convocatòria UJI i en algun dels països d’interès estratègic per al pla d’internacionalització, ja eres part del nostre equip de representants internacionals.

La xarxa internacional et brindarà presentacions actualitzades sobre la Universitat, bé per a donar-la a conèixer en un entorn nou o  per a presentar el catàleg de recursos i infraestructures en la teua àrea. També pots utilitzar altres recursos en línia (vídeos, fotografies, etiquetes en xarxes socials, blogs de ciència i tecnologia) o impresos (guies internacionals) per a donar suport a la teua presentació. No obstant això, si consideres que hi ha altres opcions més apropiades, per descomptat estem oberts a rebre les teues propostes.

En inscriure’t en el programa, ens posarem en contacte amb tu per a parlar sobre les possibles accions que pots realitzar en el teu destí, com ara la signatura de convenis generals o específics, la realització d’alguna xarrada o entrega/difusió del material abans esmentat. En general, la teua labor ens ajudarà a crear o reforçar lligams estables i de rellevància científica per a l’UJI i per als nostres socis i sòcies presents i futurs. L’objectiu és traure el màxim partit a les accions de mobilitat i facilitar-te algunes de les accions que ja realitzes amb suport institucional.

PDI/PAS
Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals