Collaborative Online International Learning (COIL)

28/12/2021 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els programes COIL (Collaborative Online International Learning) són una nova eina per fomentar la internacionalització de les universitats a través de la col·laboració amb universitats d'altres països que permetran a l'UJI fer arribar el món a les aules. L'objectiu del COIL és oferir una experiència assimilable a la qual s'adquireix amb l'aprenentatge internacional generat en les experiències de mobilitat, però basat en la interacció en línia.

Els projectes COIL impliquen el desenvolupament d'assignatures o programes formatius de forma conjunta per professorat de diferents països. Es tracta d'una acció més en l'estratègia d'internacionalització de l'oferta formativa de l'UJI que permetrà a l'estudiantat participant treballar amb alumnat d'altres universitats a diferents països, amb el valor afegit que això suposa per a la formació acadèmica i personal.

Aquest programa garanteix una experiència d'aprenentatge internacional des de la mateixa aula de l'UJI gràcies al disseny interactiu del contingut; permet introduir l'intercanvi formatiu amb universitats d'altres països als primers cursos de grau gràcies al seu format virtual i es converteix en una experiència prèvia per facilitar posteriorment mobilitats presencials.

D'aquesta manera, augmenten les opcions que l'estudiantatde l'UJI es puga beneficiar d'una experiència formativa internacional. A més, el programa COIL-UJI també es converteix en una eina de promoció de la Universitat Jaume I entre estudiants de diferents continents.

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals