Benvinguda de la rectora, Eva Alcón Soler

15/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Us presente la Universitat Jaume I de Castelló, una comunitat universitària amb unes dimensions i una trajectòria històrica que li atorguen una vitalitat i una maduresa que la diferencien d’altres centres del seu entorn.

Vull definir-vos la Jaume I com una universitat de proximitat, en la qual el tracte personalitzat, la gestió àgil dels procediments i el nivell de participació dels diversos membres i col·lectius universitaris, són conquestes que ens enorgulleixen i comprometen. Som una universitat oberta al nostre entorn més immediat i al món sencer, amb una vocació d’internacionalització que ens caracteritza des dels nostres orígens.

En la nostra comunitat universitària tenim ben clar el camí que volem recórrer en l’àmbit de la formació superior i per això treballem per una educació integral de les persones, que han de trobar entre nosaltres l’ambient, els recursos i la promoció idonis per a potenciar les seues capacitats i la seua vocació mitjançant la formació específica, la investigació i la formació en valors i responsabilitats.

Us convide a conèixer-nos. Som un espai d’oportunitats al vostre abast en el qual de segur que trobareu la vostra.

Facebook   Twitter  ResearchGate  Blog

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions