Curs per a promocionar la donació de sang Vols ser agent de salut?

26/09/2022 | UJI saludable
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La donació de sang és un acte necessari per a aconseguir disposar de components sanguinis, imprescindibles per al bon funcionament dels hospitals. La transfusió de components sanguinis és fonamental per al tractament de diferents patologies i atès que  avui dia la sang no es pot fabricar, únicament és possible obtenir-la a partir de la donació voluntària.

Per això, aquest curs cerca informar sobre la importància de la donació de sang i sobre el procés de la transfusió, així com donar a conèixer com s'organitza i difon una col·lecta de donació de sang.

Per a això, es desenvoluparà una part teòrica en la qual es reflexionarà sobre els continguts bàsics i una altra més aplicada en la qual l'estudiantat participarà en les col·lectes que es realitzaran en la Universitat, dinamitzant i animant en la comunitat universitària a la donació. Amb aquest curs es contribueix a l'ODS 3.

Dies: una sessió teòrica el dia 4 o 5 d'octubre (9 a 13h) i una sessió pràctica (10 hores) a desenvolupar durant el primer semestre del curs acadèmic 22-23.

Pots seleccionar la teua preferència per a la sessió teòrica en el formulari d'inscripció. Els dies de la part pràctica es duran a terme en les col·lectes de l'UJI, a determinar amb el professorat.

Dirigit a tota la comunitat universitària. Gratuït. Convalidable per 1 crèdit ECTS

Si tens interès inscriu-te ací. 

Informació proporcionada per: Vicerectorat de Campus i Vida Saludable