Paranimf

03/11/2016 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dins d’un seguit de destacades propostes, a més de la qualitat de continguts, en l’àmbit d’acceptació per part del públic, algunes han aconseguit un elevat índex d'ocupació de la sala gran del Paranimf.

En el còmput general podríem remarcar, entre altres, la Companyia d'Olaga Pericet, amb l'espectacle De una pieza. Entre el millor no es pot deixar passar una superba interpretació i posterior col·loqui de Roberto Álamo i Sergio Peris Mencheta en l'obra Lluvia constante o el grandiós muntatge de dansa de Sharon Fridman, en Free Fall i la presència de la companyia de la coreògrafa Sol Picó. 

Seguint la línia de programació compromesa, el Centre Dramàtic Nacional va presentar El Triángulo Azul, que posava en escena les terribles vivències dels presos republicans espanyols en Mauthausen. 

També cal subratllar la transgressora música del Niño de Elche i la comicitat caòtica del Circus Klezmer. Des de Lisboa la Companhia do Chapitô, va sorprendre amb un peculiar i original Èdip.

Per que fa a la música més nostra, un concert extraordinari de Pep Gimeno Botifarra acompanyat de la Banda Municipal de Castelló i un altre de Raimon en els actes de 25 Aniversari de l'UJI.

Per acabar, atenent la tantes vegades oblidada memòria històrica, subratllar la colpidora posada en escena de l'obra Només són dones que aborda les situacions viscudes per moltes dones durant la Guerra Civil i un actual Marat-Sade de la companyia Atalaya, que tancava la temporada.

Taula d'assistència al Paranimf. Curs 2015-2016

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals