Grup de Divulgació de l'IUPA

28/09/2023 | IUPA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de l'IUPA pensem que la nostra activitat investigadora no pot quedar reduïda únicament al nostre àmbit científic. Com a científics, és fonamental transmetre les nostres activitats a la resta de la societat, de manera que siga possible fomentar la consciència científica i animar a les i els joves a endinsar-se en aquesta aventura que és la ciència. Per aquesta raó, els investigadors més joves del IUPA hem decidit formar un grup per a realitzar tasques de divulgació.

Aquesta iniciativa va sorgir durant la pandèmia al formar part del portal “Projecte de Cultura Científica i Ciència Ciutadana (PC4)” de la Universitat Jaume I. Aquest és un projecte del Vicerectorat d'Investigació i Transferència que treballa per a coordinar les accions de la Universitat en el camp de la divulgació científica i del coneixement. Dins del projecte PC4 participem en diferents accions que consisteixen en realitzar xarrades divulgatives i tallers científics.

Des del GRUP DE DIVULGACIÓ de l'IUPA també participem en altres activitats divulgatives com el Programa de Visites al Campus UJI, el qual té com a finalitat donar a conéixer la Unviersitat Jaume I, les titulacions i les instal·lacions pròpies, a estudiants de secundària i Batxillerat. En estes jornades es realitzen visites a les instal·lacions de l'IUPA així com tallers per a entendre els fonaments de la cromatografia. Actualment el nostre GRUP DE DIVULGACIÓ està format pel personal investigador en formació: Claudia Simarro Gimeno, Elisa Gracia Marín, María Mata Pesquera, David Izquierdo Sandoval, Sergi Gregorio Lozano, Victoria Bolos Sánchez, Miriam González Hernández, Marcos Granell Granell i Fran Soria Prieto.

Informació proporcionada per: Institut Universitari de Plaguicides i Aigües